max. 600 tl karşılığında bana facede video izleyebilceğim , kendimce programlar oyunlar yükleyebilceğim ve yandan asansörlü klavye çıkabilcek (n97 gibi) ve sizinde kullanımlarınızla memnun kalabilceğim bir tel önerebilir misiniz.? Teşekkürler...
arkasından dua edcegim biri tel konusunda yrd olsn
ya HTC Desire modellerinden bi tanesi var galiba.. tam fiyatlarını bilmiyorum ama o civarlarda olması gerekiyor. desire z galiba..
HTC kullanmadığım için biraz kalitesinden söz edebilir misiniz.?
Bağlantı ÖzellikleriUMTSVarBluetoothVarGPRSVarEDGEVarE-mail DesteğiVarWAPVarInfra Red (Kızıl Ötesi)YokPC SenkronizasyonuVarHSDPAHSDPA 900 / 2100 , HSDPA 850 / 1900Wi-FiVarTv ÇıkışıYokÇift Sim Kart DesteğiYok3GVarEğlenceMP3 ÇalmaVarRadyoVarMMSVarZil TipiAAC, MP3, WAVOyunVarEkran ÖzellikleriDokunmatik EkranVarEkran Çözünürlüğü320 x 480 pikselEkran Renk Çözünürlüğü256K renkGenel ÖzellikleriTitreşimVarSes Kayıt-Ağırlık105 gramBoyutlar101.3 x 59.4 x 12.4 mmŞebekeGSM ve HSPAAjandaVarHesap MakinesiVarEller Serbest Konuşma(Handsfree)VarJava DesteğiVarResimli Telefon Defteri-Bas KonuşYokİşletim SistemiAndroid OSGörüntülü KonuşmaYokGPS-Navigasyon DesteğiVarBelge GörüntüleyiciVarDVB-H (Sayısal Mobil TV)YokAnalog TVYokTelefon TipiBar TipiGüç ÖzellikleriBekleme Süresi570 Saat (3G)Konuşma Süresi5 Saat 50 Dakika (3G)Pil TürüStandart Batarya Li-Ion 1230 mAhPil Gücü1230 mAhGüvenlikSAR Değeri-Hafıza ÖzellikleriTelefon Hafızası512 MB ROM, 512 MB RAMTelefon Rehberi HafızasıSınırsızArttırılabilir HafızaVarKamera ÖzellikleriEntegre FlaşVarKamera Özellikleri (Ekstra)Otomatik odaklıKamera Çözünürlüğü5 MPKamera Zoom-Sesli Video KayıtVarVideo OynatmaVarSatış & Satış SonrasıGaranti24 AyYurtdışına SatışYokGaranti SağlayıcıTeleservice Garantili
HTC'yi teknosa'da denemiştim iyi bir telefon..
Teşekkür ettim.. Kitabi bilgi dışında kullanımla ilgili neler söyleyebiliriz. veya çevrenizde kullananlar var ise telefon hakkında ki yorumları neler olmuştur.
Bir de Nokıa c6-02 modelı saydığınız bu özellikleri karşılayabilir durumda mı.?
Şu anlık örnek verdiğiniz HTC, görsel ya da özellikleri bakımından gerçekten çok uygun gibi görünüyor. Yalnız 500-600 tl civarı ödeme yapabilecek durumda olduğumdan HTC bi sonraki sefere diyelim..
58 00 mesela güzel telefon.Snn dediğin farklı ama buna bi bak istersen.
Samsung telefonlara karşı bir sempatim var ve Sony Ericsson'a karşı da bir merakım var. Bende S5233W var ve bence yazılımsal olarak iyi bir telefon youtube'dan video bakabilirsin.
Tavsiyelerim: SAMSUNG S5830 Galaxy Ace
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... y-ace-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=52650
Tek Eksisi bence sarjı.
___________________________________________________________________________________
SAMSUNG i8150 Galaxy W
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... axy-w-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57391
Bu telefon hakkında bir bilgim yok ama araştırıp alabilirsin.
Zaten Ace'de falan teli yan çevirdiğinde klavye oluyor yazması da baya hızlı .
c6 var kalvyeli olan. o nasıl acaba? bi bilgiye sahip misiniz.?
Sadece youtube'dan video izleniyo bildiğim kadarıyla o telefondan ama sanırım Bolt'tu adı o programla netten video izleyebiliyorsun. Güzel bir telefona benziyor fakat ben Ace alırdım açıkcası.
http://www.letsgomobile.org/tr/k ... 18/samsungsch-b600/
Bu siteden telefonları karşılaştırabilirsin.
Ve şu S.E.'yi araştır. Ve C6 hakkında şikayetler çok. Ace hakkında da baya şikayet var fakat C6'da daha çok yazılımsal sorunlar var. Donmalar vs. Ace'de de birçok sorun söylenmiş. Sony Ericsson hakkında pek bir şey bulamadım ama bence çok güzel duruyo :)
Nokia artık battı diyorlar..Nokia ile internete giren bir kullanıcı henüz görmedim..uçma NOKIA en populer marka asla sevilmez ama bırakılmazda... bende var genelde onunla internetede girerim fotografta çekerim... 6125 kullanıyorum tek sorunu güncelleme ile e-posta özelliği iptal oldu... HTC ile seçim yapmam gerekse seçmem ikisinide alırım...
klavye şart diyorsan biraz daha para ekleyerek sony ericsson xperia pro alabilirsin