arkdaşlar anlamadım pc dün akşam nette takılırken net birden yavaşladı daha sonra pc de çok yavaşladı şimdi açıyorum haeln aynı sıkıntı var ne yapmam lazım bana bir yardım eder misiniz................
arkdaşalr pc birden çok yavaşladı
arkadasım öncelikle hangi işletim sisteminin kullanıyorsun bu önemli daha sonra sistem bileşenlerin
eğer xp kullanıyorsan windows prefect dosyasının içindekileri sil daha sonra cleaner yükle tarama yap temizle herşeyi kayıt defterininde tarat temizlet ondan sonra win 7 vista mista kullanıyorsan xp ye jetler dön çünkü daha tam oturmadı bunlar xp 64 bit kur temiz masaüstünde geri dönüşüm kutusu bile bırakma ekranı simsiyah yap bilgisayarım bile olmasın oş ekran koruyucuyu kapat windows klasik ayarları kullan hiçbir görselliği işaretleme en iyi performans için başlat menüsünü özellestir klasik başlat menüsü yap kayspersky kur virüslerin hepsini temizle
ben sahsen core iy 860 3 gb ddr3 kıngston hyperx gtx 260 amp2 896 mb bu sistemle bu şekilde kullanıyorum bi zararını görmedim seninde görmeyeceğinden eminim bu şekilde yap pc hep sağlıklı kalsın unutmadan modeminide resetle sonra tekrar kur
stalker arkadşım sen ne diyorsun yha? aklın başında mı? xp 64 bit ?? win7 tam oturmadı mı? arkadaşım anlamadan bişey yazma en iisi sus milletin kafasını yanlış yanlış şeylerle dolduruyorsun... i7 yi bile iy diye yazandan pek bişe beklenmez ztn... arka planı siyah we boş yapmaya gerek yok...
internet bu aralar yawaş özellikle google hizmetleri... ülkemizdeki internet ile ilgili bi sorun war o yüzden... snn pc de yawaşsa tam olmuştur... sistemini tam olarak yaz işletim sistemi işlemci fln hepsini yaz... kullandığın tarayıcı hangisi? NIS 2010 weya KIS 2010 ile tam tarama yaptır tune up 2010 ile bakım yap kasanın içini temizle ( tabi garantisi yoksa ) ısılar ne kadar??
arkadasım sen safmısın yanlıs anlamada her insan hata yapar 7 yerıne yanlıslıkla y yazmısız olamaz mı sen sankı sutten cıkmıs ak kasıksında sana bısey soylıyeyım mı sen wın 7 ile ben de bu xp 64 bıt ısletım sısıtemımle bır vıdeo karsılastırması yapalım bakalım kımınmkı daha hızlı kımın kı yavas ben win 7 de kullandım vista da hepsini uzunca kullandım ve neyin ne oldugunu iyi biliyorum kendini kandırma cunku xp tüm cıkan işletim sistemlerinden daha hızlı varsa kanıtın göster bende göstericem
stalker arkadaşım sen xp nin daha hızlı olduğunu kanıtla. Daha win 7 çıkalı ne kadar oldu ?? Ne kadar kullandında ustalaştında win xp nin hızlı olduğunu sölüyosun.Neyin ne olduğunu anlaman için öününde daha çok yol var gibi görünüyo .. Şu güzelim forumda milleti yanlış yönlendirme... Bizde win xp kullandık .
Bu arada sportif arkadaşım pcne bi virüs taraması yaptır. Belki solucan&trojan falan bulaşmıştır.
siz iddaalaşa durun !!
google hizmetleri son qünlerde biraz yavaşlık qösteriyor bi kaç qüne kadar çözülecektir .
%temp% -- prefetch dosyalarını ara sıra boşaltmayı ihmal etmeyin.
arkadasim anlamiyormusun elimdeki sisteme bak ben neden win 7 yuklwyince daha z fps aliyorum o zaman hemde butun suruculerim en guncelken zaten sistem yenin bunu cevabini ver anlicam oyunlarin yamalarida yuklu
Yavaşlama sistemin açılışında ise msconfig den açılışta çalışna programları düzenleyin
Nette bariz yavaşlık var son 1 haftadır ona da kısmet diyeceğiz
masaüstü uygulamarda yavaşlık varsa güncellemeleri yapı 2 ya da 3 gün içinde sistem hızlanıyor güncellemelerin sisteme entegrasyonu tam olduğunda daha hızlı ver seri oluyor sistem
arkadaşım senin windows sürümün nedir ve senin işletim sistemin her zaman genişleme gösterdiğinden pc yavaşlaması olur performans düşüklülüğü göstermesi virüstür.internetden gelebilecek virüs saldırırlarına hazırlıklımısın kendine bir bunları bir sor.saygılar...
ayni şeyler bndede oldu kardeş antivirüs programınla bilgisayarı iyice tarattır
eğer internette bir yavaşlama söz konusu ise Cleaner bu programda ilaç gibi olur.
eğer bişi olmazsa temiz bir format at
son bir şey daha perfect xp mi kullanıyorsun??