c,d sürücüleri acılmıyor ne yapmam gerek ?tesekkürler
arkdaslar acil bakınız
Eğer sağ tıklayıp "aç" veya "araştır" ile açabiliyorsanız, bu bir virüsten kaynaklanıyor. Sisteminizi "Combofix" ile güvenli modda taratın.
c veya d uzerıne gel ve bırlıkte ac'ı tıkla sonra internet explorer'ı sec bılmeyenlere sacma gelebılır ama acılacaktır ben ole acmıstım
ozan1213c veya d uzerıne gel ve bırlıkte ac'ı tıkla sonra internet explorer'ı sec bılmeyenlere sacma gelebılır ama acılacaktır ben ole acmıstımo söylediğin internet explorer diil windows dizinideki explorer.exe dir büyük bi ihtimalSon Düzenleme: b_la_c_k ~ 30 Mart 2009 03:25
fark warı bılader senın dedıgın masa ustu yane explorer.exe ama benım dedıgım iexplorer.exe ıkısı arasında cok fark var mesala ornekle acıklayayım ;
sımdı gorev sonladırıcısına gır ve işlemlerden explorer.exe 'yi kapa tum masa ustu gıdecektır sonra acmak ıcın arac cubugundakı dosyadan "Yeni Program [Calıstır] dı ac ve explorer.exe yaz masa ustu gerı gelır sımdıde google yı ac ve gorev yonetıcınden iexplorer.exe i yi kapa sadece internet explorer kapanır aradakı fark burada canım kardesim
Biri Windows Explorer, diğeri Internet Explorer.
tıkladıgında birlikte aç geliyosa gözün aydın virüs yemişsin açmak için adres çubuguna hangi sürücüye girmek istiyosan adı ve iki nokta üst üste örnegin d: enter bir başka yol bilgisayarıma sag takla yönet disk yönetimi diskin üzerinde sag tıkla aç de, birlikte aç seçenegini arkadaşlar açıklamış