Arkdaşlar bu bilgisayar iyimi ona göre alıcamda ?
Bence düşündüğünüz bilgisayarın modeli iyi, ayrıca kullanımı da kolay, fakat işletim sisteminizi windows 8 olarak almamanızı öneririm. Windows 7 ultimate alın, çünkü windows 8 daha yeni çıktı ve henüz driver ları çıkmadı bile kullanım açısından zorluk yaşayabilirsiniz. Yaklaşık 5-6 ay beklemelisiniz. Yine de siz bilirsiniz.
Arkadaşlar bu bilgisayar iyi yani dimi fazla anlamıyorumda.
Şimdi ben bu bilgisayarı alsam oyunları kasmadan rahat onayabilirmiyim ?
nvidia fanlığı olan arkadaşları direk elersek gayet iyi bir laptorp. hd 7 serisi grafik kartına sahip ama oyun konusunda ben kendi şahsi görüşümü söyleyim hiç bir zaman avantajlı değildir bu konuda rakipsiz olarak sadece masa üstü avantajlıdır. dizüstü sistemlerin soğutması yetersizdir. kıytırık flash oyunda bile cpu aşırı ısınmaya meyilleniyor 2 saat açık tutunca.
masaüstünde soğutma sorunu yaşamak neredeyse imkansızdır güncel cpu kullanan sistemlerde ama laptopa fan ekleme şansın yok ilaveten altına konan soğutucu ise yeterli olamamaktadır yükteyken sistem.
gerisi sana kalmıştır.
Soğutucu alsam bu sorunu katledebilirmiyim ?
Bu Bilgisayarı Almanızı Önermem Çünkü;İçinde Windows 8 yüklü olarak geliyor.Bilgisayar dokunmatil değil.İçinde Windows 8 yüklüyse dokunmatik ekranı yoksa önermem ancak sistemsel yön olarak iyi bir bilgisayar.İntel i7 işlemci ile çalışıyor.Sistemsel yön için alacaksanız öneririm.
Anlatamıyorum sanırım,Fiyatına göre berbat Bi Pc. 2500 lira verip Full hd ekranı olmayan bi cihazmı alacaksınız? veya 1500 tllik pclerde bulunan bi ekran kartı kullanan birşeymi? Bu fiyat alanında Asus N56vz var,Hatta daha ucuza Lenovo Y580 var,Full hd ekran ve Gtx660mli,1600tlye acer var Gt640lı,Veya Samsunglar var Gt650li,Onlar dururken bu Pc,bu fiyata Alınmaz!.