s.a arkdaşlar öncelikle bu mesajıma zaman ayırdığınız için size çok teşekkür ederim.
benim sorunum vista ile ilgili kurDum ama silinmiyor.biiyorum vista nasıl kaldırılır diye bir başlık vardı ama olmuyor hiç biri çünkü bilgisayar bir güvenli modda açolıyor ben hard diske güvenli moddan format atmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum (açılış yani delete ile girdiğimiz bios ayarları devre dışı kalmış)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
ARKDAŞLAR LÜTDENN BAKIARMISINIZZZ
Normal xp kurar gibi xpyi kuracaksın boot ekranındayken cyi seçip ntfs olarak biçimlendir diyeceksin.Güvenli moddan yada masaüstünden değil boot ekranından kuracaksın.Ntfs olarak biçimlendir diyince cdeki vista silinecek biçimlendirme bitincede normal xpyi kuracaksın yani boot ekranından normal format atacaksın.
gökhan19Normal xp kurar gibi xpyi kuracaksın boot ekranındayken cyi seçip ntfs olarak biçimlendir diyeceksin.Güvenli moddan yada masaüstünden değil boot ekranından kuracaksın.Ntfs olarak biçimlendir diyince cdeki vista silinecek biçimlendirme bitincede normal xpyi kuracaksın yani boot ekranından normal format atacaksın.olmadı yaw denedim ama olmadı
Nasıl olmadı biz biçimlendir diyince cdekiler siliniyor üzerine xp yükleniyor.Yoksa format atamıyosmusun olmayan ne?Cdyi tak yeniden başlat açılışta cdden önyükleme için bi tuşa basın deyince bi tuşa bas sonrada cyi ntfs olarak biçimlendir ondan sonrada xpyi kur.Olmayan ne?dünya üzerindeki 2 milyar bilgisayarda oluyor sendekisindemi oluyor?
gökhan19Nasıl olmadı biz biçimlendir diyince cdekiler siliniyor üzerine xp yükleniyor.Yoksa format atamıyosmusun olmayan ne?Cdyi tak yeniden başlat açılışta cdden önyükleme için bi tuşa basın deyince bi tuşa bas sonrada cyi ntfs olarak biçimlendir ondan sonrada xpyi kur.Olmayan ne?dünya üzerindeki 2 milyar bilgisayarda oluyor sendekisindemi oluyor?sorunda bu ya boot etmiyor 3 ayrı cd denedim olmuyor
cd den başlangıç için biostan first boot drivers seçeneğini cdrom yaptınız mı?
sterncd den başlangıç için biostan first boot drivers seçeneğini cdrom yaptınız mı?bios ayarlarına giriilmiyor devre dışı kalmış nasıl olmuşsa
şimdi ne yapacaz
bios ayarları devre dışı kalmamıştır sanırım bir bilgisayar açılırken DEl tuşuna veya F2 tuşuna bastığın zaman nasıl bir menü geliyor karşına ?
arkadşlar çok teşekküe ederim sorunu halletim
arkadaşım nasıl halletiğini bize de anlatırasan çok sevinirim birçok kişi bu problemi yaşıyor.
tabi anlatayım ne demek öncelikle sisteme güvenli moddan girdim ve yeni bir kullanıcı hesabı açtım ardından ona girip bootloader şeyini kaldırdım bu kdar yaşasın xp gebersin vista :D