Arkdaşlar Lütfen ve acil bi yardımm

Banned
13-10-2007, 01:56   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
265 mesaj

arkdaşlar lütfen yardımcı olun sorunum şuu gecenlerde internette dolasırken windows vista ultimate diye bi tema gördüm ve indirdim sonra pc ye reset attım pc komple vista oldu programı kaldımraya calısıyorum kalkmıyo eskisi gibi olmuyo :(((( temayı değiştircem oda olmuyo :((( o değil bide oyunlar , resimler, müzikler komple silmiş ekranda sadece geri dönüşüm kutusu ve internet expreler kaldı ama oyunları geribuldum ama resimler müzkler gitti :((( sistemi geri yükleme yaptım ve 2 gün öncesine attım gene aynı olmuyo eski xp ye nasıl döne bilirim arkdaşlar lütfenn yardımm lütfennnn :((( bu bayramda yardımcı olun :((( yoksa formt mı atmam gerekiyo???

swordmaster_65
13-10-2007, 12:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj

Bu tür vista packları yükleniyor ve bi daha silinemiyor bende denemiştim ama silememiştim keske baska bir kullanıcı acıp oraya kursaydın sonrada kullanıcıyı silerdin
ama dosyalrı silme konusunda yanılıyosundur bence tamam maüstünü silebilir ama C ve D diskleri yerinde duruodur iyi bak derim ama resimler müzikler masaüstündeyse gecmiş olsun bide fornat atmam gerekecek şimdi.

Banned
13-10-2007, 13:34   |  #3  
OP Banlandı
265 mesaj

resimler ve müzkler yok gittmiş :(( hard diske baktım ama hard diskin boyutuda aynı silinmiş olsa hard diskte daha cok yer olurdu ama gene aynıı bilgisayarımdan ara yaptım vistanın resimlerini ve müziklerini buluyo :@ format şart saolswortmaster kardess

Sefa Adak
13-10-2007, 14:54   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj

Merhaba

Önce verilerimi nasıl kurtarırım ?

Bunu program ile yapmayı deneyebilirsiniz.Bunun için PC İnspector File Recovery programını öneririm.

PC Inspector File Recovery Dowland

Görünümü nasıl tekrar Xp stili yaparım ?

Bunun için programı silmek için uğraşın.Görünüm ve tema ayarlarını karıştırın.Program Files tan yazılımın dosyalarını silin.Hatta bu programı silmek için yazılım bile kullanabilirsiniz.Olmazsa Windows unuzu Xp cd si ile onarmayı deneyiniz.Yine olmazsa son çare Format..Beğendim

Not:Bu programlar genelde böyle sorunlar çıkarıyor ve Pc de yavaşlamalara sebebiyet veriyor.Bir daha kesinlikle kullanmanızı önermem.

İyi Günler..İyi Bayramlar..