S.A arkdaşlar benimkisi sorun deilde önlem.
Şimdi sistemim sorunsuz bi şekilde çalışıyor ve ben bunu sigortalamak istiyorum hep aynı kalsın ne yapmalıyım sizce xp pro var onda
ARKDAŞLAR SİSTEM YEDEKLEME
acronis true ımage programını kurup ımage alacaksın onu da CD'ye yazacaksın al sana sıfır kurulmuş surucl-ulerı yuklenmıs sıstem Cd'sı
Acronis yerine daha kaliteli ve daha kolay olan paragon drive backupu yükle.Ama satın almazsan yedeği geri alamazsın.
o kısmı kolayda hangisi yi borga arkdaşımızın kisi mi bu mu ?
Evet Borga-X arkadaşın dediği gibi Acronis True Image'yi kur. Sisteminin 10 dakikada imajını yani yedeğini al. Kurtarma cd'sini de hazırla. Aldığın imajlara ilave imaj alarak da sisteminin yedeğini güncel tutabilirsin.
Sorun olduğunda da kurtarma cd'si ile 10 dakikada sistemin aynen geri gelir. Programı sitede aratırsan geniş anlatımı ile birlikte bulabilirsin.
arkdaşlar ben onu indirdim ve crackladım şimdi ne yapıcam
site içinde anlatımı mevcut ufak bır arama yaparsan bulabılırsın hamza arkadaşım.Herseyı elma düş ağzıma piş olmuyor.Forumda detaylı anlatımı var.
Borga-xsite içinde anlatımı mevcut ufak bır arama yaparsan bulabılırsın hamza arkadaşım.Herseyı elma düş ağzıma piş olmuyor.Forumda detaylı anlatımı var.VAR AMA NERSİNDE
Çok basit. Forumun ara kısmına "Acronis True Image" yaz ve tarat. Karşına enaz 29 tane başlık çıkacaktır. Bunları tektek okuyup değerlendirmelisin. Ancak bundan sonra takıldığında bizi ararsın bizde sana yardımcı oluruz.