OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
681 mesaj
arşivim nasıl yorumlarınızı bekliyorum
Son Düzenleme: massas ~ 12 Kasım 2008 09:48
arşivim nasıl yorumlarınızı bekliyorum
arşivinde solariteye yer vermen beni duygu seline şey etti :)))
Windows'un kendi oyunlarının o klasörün içinde olması beni şaşırttı
Sting_32Windows'un kendi oyunlarının o klasörün içinde olması beni şaşırttıneden onlar oyun değilmi?
massasneden onlar oyun değilmi?şahsen solitarie i çok severim her ne kadar da windowsun kendi oyunu olsa da
Tamam onlarda oyun başka bir şey demedik ama onların başlat menüsünden başka bir klasöre taşındığını ilk defa gördüm şahsen Microsoft oyunlarıyla işim olmuyor
Sting_32Tamam onlarda oyun başka bir şey demedik ama onların başlat menüsünden başka bir klasöre taşındığını ilk defa gördüm şahsen Microsoft oyunlarıyla işimonlar zaten vistada oyunlar menüsünde ve oyunları orda topluyorum.
Arşiv Çok Güzelmiş.Hard Diskin boyutu ne kadar ve bu oyunların hepsini rahat oynuyabiliymusun ben bunları merak ettim.
_Burak_Arşiv Çok Güzelmiş.Hard Diskin boyutu ne kadar ve bu oyunların hepsini rahat oynuyabiliymusun ben bunları merak ettim.windows vista ultimate sp1
hard diskim 250 gb
ge force 6600
core 2 duo 1.86 ghz
2 gb ram
oyunların hepsini rahat oynuyorum hardiskim 250 gb 70 gb daha yer var.bana diycekler bu bilgisayarda crysis'i nasıl oynuyosun crysis'i gayet ii oynuyorum hiç kasma yapmıyorSon Düzenleme: massas ~ 16 Kasım 2008 13:28