Artık Yasal Olarak İzleniyorsunuzDinleniyorsunuz!
çok ironi aslında
bi tarafta cidden dinlenebiliriz (microsoft sakın bunu yazdığım için çökertme beni :D) ve şaka maka sonuç kötü olabilir mac a mi geçsek ne ?
diğer tarafta bence gider taa bizlere izlemez microsoft gider abd yi inceler rusyayı inceler ne etcek bizi batmışız zaten
yuh lan cidden kafa karışıtırıcı aklımdan o kadar şey geçiyo ama yazamıyorum
YAZIKLAR OLSUN MİCROSFT
eeee biz nededik artık windows 7 den sonrası ayvayı yedi dedik bütün bilgiler yurtdışına gidicek sonrada devlete dönücek black berry bunu mesajla yaptı kıyamet koptu microsoft artık yasal birşekilde yapıcak windowsculardan tık yok.Microsoftu izlemeye devam edin.Hani gizlilik hani güvenlik noldu bunlara hebamı oldu.Sonrasını anlatayım devletle işbirligi yapıcak korsan windows korsan yazılım film vs vs kullandıgınızda bir bakıcaksınız ki kapı çalıyor ana polisler yürü karakola.(Bilgisayarla birlike) Ne indirdin evladım korsan win8+filmler+mp3ler+programlar+yasak siteler türk ceza kanunun 91./12456544998448 madedesi geregince mühebbet hapisine ve tutuklunun 210milyon ödemesi halinde beratine karar verildi.(böyle olmazda bu şakaydı, ama biraz daha iyimser olalım)
isterseniz bilinmeyen bir linux dağıtımı kullanın hiçbir ms ürününü kullanmayın peki firmwareler ne olacak mesela anakart firmwaresi oraya bios güncellemesiyle bir casus yerleştirip aynı ms nin yaptıkları yapılamaz mı yapılır firmwarelerinde tamamen türk yapımı olması lazım ekran kartından tut modeme kadar
yaw her söylentiye inanmayın be kardeşim ...:))) adamlara skype aldı,voIP de çok inanılmaz bir kullanıcı portföyünüde beraberinde bünyesine kattı. eee şimdi rakiplerin baltalamaya çalışması çok normal.Zaten o tip bir dinleme izleme yapılması yeni bir şey değil ki patentini alsın :D şuana kadar kullanılan bir şey bu zaten bütün işletim sistemlerinde karşılıklı veri alışverişinin olduğu her programda,yapımcının serveri üzerinden... yapılabilcek bir işlem bu. onun için atlamayın hemen :))))
Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkartamamış...
Linuxmuş yok windows kötüymüş ms eve baskın düzenlermiş vs miş. Miş muş. Çok biliyorlar ya herşeyi. Sanki linuxun kodlarını incelediniz de konuşuyorsunuz. Milyon satırlık kodlar var orda. Senin nette ne yaptığını zaten servis sağlayıcı görebiliyor.
Saçma sapan yorumlar yapacağınıza adam gibi bildirim yapın şurda. İşletim sisteminde yaptığınız her şey güncellemeler indirmeler vs herşey gideceği yere gidiyor. google analytics diye bir servisi var google ın. Senin nereleri gezdiğini kaç dk durduğunu neler yaptığınızı sayfada hangi linke tıkladığınızı vs herşeyi görüyor. İşletim sistemine gerek yok siz nete çıktığınız anda takip başlıyor.
Bu yapılan paranoyaklıktır. Chrome un son versiyonu, firefox 6 ve üstü, ie9 da konum algılama diye birşey var. Eğer site istemişse ve yanlışlıkla izni vermişseniz sizin evinizin tam koordinatını ip kaydından rahatlıkla alabiliyorlar.
Tey tey tey.
Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkartamamış...asıl sorun MS skype'ı aldı... Linux dağıtımı desteğini iptal ederse diye kızıyorlar...Linuxmuş yok windows kötüymüş ms eve baskın düzenlermiş vs miş. Miş muş. Çok biliyorlar ya herşeyi. Sanki linuxun kodlarını incelediniz de konuşuyorsunuz. Milyon satırlık kodlar var orda. Senin nette ne yaptığını zaten servis sağlayıcı görebiliyor.
Saçma sapan yorumlar yapacağınıza adam gibi bildirim yapın şurda. İşletim sisteminde yaptığınız her şey güncellemeler indirmeler vs herşey gideceği yere gidiyor. google analytics diye bir servisi var google ın. Senin nereleri gezdiğini kaç dk durduğunu neler yaptığınızı sayfada hangi linke tıkladığınızı vs herşeyi görüyor. İşletim sistemine gerek yok siz nete çıktığınız anda takip başlıyor.
Bu yapılan paranoyaklıktır. Chrome un son versiyonu, firefox 6 ve üstü, ie9 da konum algılama diye birşey var. Eğer site istemişse ve yanlışlıkla izni vermişseniz sizin evinizin tam koordinatını ip kaydından rahatlıkla alabiliyorlar.
Tey tey tey.
Herşeyin bir engellemesi vardır. hosts file diye aratın eklenti vs kurmadan bütün reklamlardan izleme scriptlerinden kurtulun.
MS nin skype ı alması hiç hoşuma gitmedi. Daha öncede söyledim yine söylüyorum. WLM 2011 gibi saçmalamaz inş skype da...