arx fatalis nasıl oynanır?nasıl yumruk atılır kılıç kullanılır?
arx fatalis
koca forumda arx fatalisi oynayan yok mu??
Dostum ben oynadım bitirdim yardım istersen ederim,taba basarak yumruğa geçiyorsun,mouse sağ tuşuyla kılıç seçip saldırı yapıyorsun.İstersen save game yollayım,son bölüm çok zevkli.
venom_venomDostum ben oynadım bitirdim yardım istersen ederim,taba basarak yumruğa geçiyorsun,mouse sağ tuşuyla kılıç seçip saldırı yapıyorsun.İstersen save game yollayım,son bölüm çok zevkli.goblin hücresinden kurtuldum,goblini öldürdüm ama o zincirli kapıyı açamıyorum.neden?
O kapıyı zaten açmayacaksın,yerdeki tahta kapı var eğilip onu kır gir içeri bölümü bitir:D
venom_venomO kapıyı zaten açmayacaksın,yerdeki tahta kapı var eğilip onu kır gir içeri bölümü bitir:o kapıyı kırdım,ilerleyince sağda dev bir fare gördüm.o tarafa gittiğimde oyun kapatıldı ve ekranda;
Falle memory!!!
Yazısı çıktı,bu neden olmuştur ve yaması var mı?
Cd'de hata var :D çünkü bende olmuyor.
level'dan mı aldın ? istersen sana upload edeyim.
bu oyunda ciddi bir bug var.2. bölümde karşıma deve gibi 3 adet örümcek geldi.üçünüde öldürdüm.canım full.neyse ileriye baktım hiç örümcek yok.bir iskelet gördüm iskeletin üzerindekileri alıyım diye oraya giderken karakter yere yıkılıp öldü.bu nasıl olabilir?Ayrıca o hata tekrarlanmadı :D .bide bu oyunu nasıl save edecez :D
İlk önce sana şu açıklamayı yapmalıyım.Bu oyun gördüğüm en zor oyunlardan bir tanesi.Bu oyunu zaten çözebilmen için en az oyunu 2 hafta oynaman lazım.
Save e gelince...menüye girip sevliyorsun veya kısayol f5 e basıyorsun.Eğer oyundaki hareketleri öğrenmek istiyorsan options menüsünden controller bölümüne gelip ingilizcen de varsa , ordan her hareketi öğrenebilirsin.Takıldığın bölüm olursa söyle.
venom_venomİlk önce sana şu açıklamayı yapmalıyım.Bu oyun gördüğüm en zor oyunlardan bir tanesi.Bu oyunu zaten çözebilmen için en az oyunu 2 hafta oynaman lazım.bu oyunda goblin,fare ve örümcek kesip duruyorum.peki bu oyundaki insanlar nerde
Save e gelince...menüye girip sevliyorsun veya kısayol f5 e basıyorsun.Eğer oyundaki hareketleri öğrenmek istiyorsan options menüsünden controller bölümüne gelip ingilizcen de varsa , ordan her hareketi öğrenebilirsin.Takıldığın bölüm olursa söyle.
minnoş_97bu oyunda goblin,fare ve örümcek kesip duruyorum.peki bu oyundaki insanlar nerdeSen bu oyunda sabırlı olmazsan ne oyundan zevk alırsın,ne de 'ilerde ne olacak? 'diye heyecanlanabilirsin.Adamlarla savaşabilmen için daha bir 7 level atlaman lazım.Zaten ilerki bölümlerde bulacağın zırhları görünce çok şaşıracaksın.Tek başına bir orduyu bile yenebiliyorsun.İşte bu yüzden oyunun tadına varıp,olanlar yetinmeyi bilmelisin.
venom_venomSen bu oyunda sabırlı olmazsan ne oyundan zevk alırsın,ne de 'ilerde ne olacak? 'diye heyecanlanabilirsin.Adamlarla savaşabilmen için daha bir 7 level atlaman lazım.Zaten ilerki bölümlerde bulacağın zırhları görünce çok şaşıracaksın.Tek başına bir orduyu bile yenebiliyorsun.İşte bu yüzden oyunun tadına varıp,olanlar yetinmeyi bilmelisin.çok güzel oyun bu arx fatalis.yalnız tuzağı kırdım ya,tuzağın altındaki zindanda tüm yaratıkları kesiyom,çıkış yolu yok?(hEMde elimde anahtar var anahtarı sokacak yeri bulabilsem :D)
Bütün kapıları dene bir çıkış bulursun,ikinicisi oralardan bir yerde ip bulman lazım,bulunca bir asansör kayışını o iple bağlamalısın,anahtar ilerki zamana lazım.
arx fatalis oyununu bilenler lütfen yardım etsin. oyunda gem dealer license kagıdını buldum bardaki gobline imzalatıp önceki bölümdeki goblinlere verecegim ve kapı acılacak.ama bardaki gobline kagıdı veremiyorum. oda imzalamıyor. nasıl gececegim burayı ya bilen biri yardım etsin..
venom_venomBütün kapıları dene bir çıkış bulursun,ikinicisi oralardan bir yerde ip bulman lazım,bulunca bir asansör kayışını o iple bağlamalısın,anahtar ilerki zamana lazım.asansör kağışına bağlanmıyoki halat
yav arkadaşlar ben senelerdir oynuyorum bisürü yer geçtim öldürülebilicek herkesi öldürdüm bütün herşeyi açtım 2 tane akbaa taşı buldum sadece ve hayaletlerin oraya giremiyorum. düşman trollerin oralarda gezerken gizli kapıdan daldım orda bi anahtar buldum fakat önümdeki kapıyı açamıyorum arkasını iyice gözetledim büyü sayesinde orda bi hayalet var ama kapıyı açamıyorum. bu arada sizede yardımcı olayım istersenz halatla asansötü çalıştırmak için asansörün yanındaki kapağı açıp ordaki iki yuvarlak disk var onun üzerine halata çift tıklayıp oraya tıklat o takılır sora bin asansöre ve kolu çek yukarı çıkınca ordaki fareyi kes o suyun aktığı yerde küçük bıçak var onu alıp içerdeki büyük goblini yanındaki adamla beraber kesiceksin o kilitlenen kapıyıda goblinin içindeki kol la açacaksın sarı iksirlerden yanındaki adama çift tıklat iyileşsin sora o anahtarlada ordaki demir kapıyı aç içindekileri topla ve takıldığın yerde haber ver.. orix sana gelince sende bardaki gobline imzalatmicaksın kağıdı şatodaki yaralı komutan sana bi kağıt vercek onu alıp geri dönüceksin ve orda uyuyan goblinin odasının yanından çıkan merdiveni takip et kapı arkasındaki büyük goblinlere ver kağıdı bide para ver sana kapıyı açıçaklar sora devam et takıldığında haber ver beklerim...
ya o kadar kişiden bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu yada bu sitedeki insanlar nerde yav :S
arx fatalisi bilen arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinecegim. goblin kralının oldugu yerde takıldım kaldım. bi türlü gecemiyorum. ascıya bi kitap verdim ascılıkla ilgili sonra saraplı elmalı ekmek yaptım kralın alerjisi varmıs. bi goblinin yastık altından anahtar caldım. krala ekmegi verdim. kralın odası acıldı. solda bi odaya girdim cekmecedekileri aldım kralla konustum ama dahası yok lanetli bi sandık varmıs bi depoda depoyu acamadım. bi dolap var onuda acamadım.elimde 4 tane anahtar var ama hicbir ise yaramıyorlar.takıldım kaldım.bilen varsa yardım etsin..