Arkadaşlar nero'dan ashampoo'ya geçtim ve ilk defa bir dvd film yazdırmak istedim ama böyle bir sorun çıktı nasıl yazdırabilirim dvd'di filmini
Ashampoo Burning Studio 9 Dvd Yazma..
Başka bir filmle denedin mi yine bu hatayı veriyor mu?
Programda kullandığın menü DVD film yazdırma menüsümü?
Evet dvd menüsü
http://img200.imageshack.us/img200/5444/adszclu.jpg
Başka film'de denemedim çünkü dvd'ye yazılacak bütün filmleri yazdırmıştım neroda bu da son kaldı neroyuda sildim. Artık neroyu istemiyorum nasıl yazdırabilirm ayrıca hiç bi sorun yok kmplayerda oynattı.
Programı kapatıp CCleanerla çerezleri temizle aynı hatayı alırsan dvd veri diski oluşturu seçerek yazdır değişen hiç bir şey olmaz ister bilgisayarda ister dvd playerinde çok rahat izlersin sana tavsiyem Nero'nun 7. sürümünü yeniden kur nedense Ashampoo bazen böyle hata verebiliyor ben sadece Mp3 cd'lerimi onunla yazdırıyorum diğer işler için hala favorim Nero 7.
Evet oynatabilirisin hiç bir farkı yok ben genelde filmleri böyle yazdırır izlerim dvd playerda.
Ashampoo yazdırmak istediğin dosya (*asf,*avı,*mov,*mpeg,*wmv)formatında olmadığı için tanıyamadığını ve eklenmediğini söylüyor.
Total video converter gibi bir programla formatını bunlardan birine çevirip yazdırabilirsin.
Ashampoo burning studionun sevmediğim tek yanı bu uzantıları tanımıyosa yazmıyo neroda tanımasa bile kendi çeviriyo ve sonra yazıyo ama neroda çok bozuldu cd çekmekten başka herşeyi yapar oldu o yüzden kullanmıyorum neroyu
ashampoo da cd ya da dvd yazmaya çalışıyorum ancak sürekli olarak lütfen bekleyiniz diyor bunun sebebini bilebilecek biri varsa, yardımların bekliyorum...
nautiluspro ,asampoo nun son sürümünümü kullanıyorsunuz ?
bir de yazdırdığınız dosya nedir , uzantısı ?
nero 7 yi kullanıyorum, memnunum :)
nautiluspro ,asampoo nun son sürümünümü kullanıyorsunuz ?Neroyu kurmaya uğraştım ancak hep güncellemeye giriyor ve sonraki sürümlerikurmaya çalışıyor.Sorun kendiliğinden çözüldü nedense anlamadım ancaktekrar ederse sizlerle paylaşacağım ilginize teşekkür ederim.
bir de yazdırdığınız dosya nedir , uzantısı ?nero 7 yi kullanıyorum, memnunum :)
Not: Avi formatında, Dvd ye atmaya çalışıyordum veri dvd si şeklinde.Sanırım bilgisayar yorulmuş :) kapanıp açılınca yazmaya başladı...Son Düzenleme: nautiluspro ~ 14 Kasım 2009 12:48