merhaba arkadaslar ben windows 7 kullanıyodum ve elımdekı orjınal vistayı kurdum sistemi sp2 yaptım ama oyun actımda onceden aynı sıstemde yanı vıstada calısan oyun calısmıyor pc de yaptım tek farklı sey asus update programı biosun yenı surumu oldunu gosterdı download dedım ama ındırme yarıdan ılerı gtmedı.bıos guncelleme yapmadım bılmıyorum ama ınmemıs olması bıde ındıkten sonra kurulum ıcınonay alması gerek dye bıldımden onla alakalı bse olcanı dusunmedım kasma nedenını bıos sanıp everest kurdum bıos surumume bakmak ıcın ve pc bostaken ısının 77 derece oldunu gordum bios umua bse oldunu sanmıyorum ama vistanın agır olması asusun yuz tanıma parmak ızı gbı baya agır uygulamarı bostakı bı notebook u 77 derece yapar mı?ve bıos surumu performansa ne kadar etkı eder?
aşırı ısı
tam detaylı cevap wremicem size ama bildigim kadarıyla bios un güncel olması inanılmaz fark etmez tabi ama güncel tutmakta da fayda war...bir de boştaki bir bilgisayar sisteminin (masaüstü veya dizüstü) 77 derece olması bana hic mantıklı ve normal birşey gibi gelmedi..o soylediginiz programların notebook u 77 derece yapacagını sanmıyorum yani baska bir sorun var sanırım..77 derece cidden iyi bir rakam
Bendede laptop var ve oyun oynarken en fazla 70 derece civarı oluyor.Seninkisi ise boştayken 77derece.Çok yüksek bir ısı.Fan temizliği yapmanı öneririm.Çok büyük bir ihtimalle fan tozlandığı için pc bu kadar yüksek sıcaklığı çıkıyor.