Arkadaşlar sizce aşk acısı nasıl geçer?? Berbat birşey bu yaşıma geldim böyle hatalara düşüyorum. Keşke zamanı geri almak gibi bir şansımız olabilseydi...
Aşk acısının ilacı nedir?
ustune tatlı yemen lazım arkadasım yoksa gecmez yad su icmen lazım.........
Kendinle baş başa kalma,çünkü o zaman kendini çok dinlersin ve acın daha da bi depreşir,kendine bir takım uğraşlar bul,başka şeylerle vakit harca,slow değilde canlı müzik dinle,arkadaş ortamlarında ol...Herşey senin elinde anlayacağın.
tuğçenin dediği gibi daha fazla sosyalleşmen gerekiyor, yada yeni ilişkilere de açılabilirsin. oda olmadı geçmiş olsun, tek çaren zaman ki kolay kolay pek bi halta yaramıyor
elimi sallasam ellisi
birü gider gelir birisü
ne sanmuş bu kız kendünü
yapamammı zannettün??
umarım gayet açıktır..
işte formülü burda........
Nickimdende anlaşılacagı gibi ben aşk doktoruyum böyle bi acının ilaçı merhemi yok sana tavsiyem günde iki kere tok karnıda cod 5 akşam yatmadanda yine tok karnına gta 4 oyna sonra öteki ay gel kontrol edem iyleşmişmisin
Bol bol alkol almak suretiyle 12 saat uyursun, 12 saat çakır keyif dolaşır sonra bi 12 saat daha uyuyabilirsin.. Böylece zaman geçer acı çekmezsin..
Bob Marley gerçekten haklı "No woman no cry" ama "woman" olmadanda yapamıyoruz ki nasıl iştir bu anlamadım...
elektrobeyinBob Marley gerçekten haklı "No woman no cry" ama "woman" olmadanda yapamıyoruz ki nasıl iştir bu anlamadım...No woman no cry "Kadın yok ağlamak yok" manasına gelmez, "Hayır kadınım, ağlama" diyor Bob Marley ordaSon Düzenleme: uGuR.uK ~ 08 Aralık 2008 09:30
elazigliNo woman no cry "Kadın yok ağlamak yok" manasına gelmez, "Hayır kadınım, ağlama" diyor Bob Marley ordaohh be bi kişi çıktı anlamını bilenaçıkcası hayat devam ediyor herşey olduğu gibi değişen birşey yok o yüzden aşkın acısı nasıl geçer diye düşünmektense kendine odaklaklanıp hayatına farklı gözlerden bakıp değerlendir ve kaldığın yerden devam et :=)
Elektrobeyin Arkadasım Yasın kac bilmiyorum,Ask acısı nasıl geçer diye sormuşsun,Ben 45 yasındayım gençliğimde benim de basıma geldi o dediğin sey.
Çaresi:Kendini yapmaktan zevk aldığın seyleri yapmaya yönelt,fazla yanlız kalıpta asık olduğun kişiyi düşünme.Benim basıma geldiğinde o olmadan yasayamıyacağımı sanırdım,sonra o olmadan önce yasıyordum,bunda sonra olmasada yasayabilirim dedim e unutmam bir sene sürdü ama unuttum.Aslında bu kendini geliştirmen ve olgunlaşman için bir fırsat.İnsan yaradılışı böyle yaratılmış bir kere.Yarın,öbürgün sen insanları teslli edeceksin bu konularla ilgili.Acılar insanı olgunlastırır.Simdi ise eskiden o günlerim simdi tatlı hatıra olarak kaldı.Üzülme unutursun.O derdin çaresini yanlız sen bulabilirsin.Abin olarak sana sadece tavsiye edebileceğim,kendini birseye ada.Eğitim olur,bilgisayar ve internet olur,bir konu üstüne amaç edin,Anlamazsın nasıl geçtiğini.Sakın içki veya başka zararlı şeylere yönelme.Bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim.
saygı ve sevgilerimle.
01apachielimi sallasam ellisiŞiir konuya cukk oturmuş...
birü gider gelir birisü
ne sanmuş bu kız kendünü
yapamammı zannettün??
umarım gayet açıktır..
işte formülü burda........
Yaşasın >>Erkeklik>>
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 10 Aralık 2008 03:22
kafanı buzdolabına sok yarım saat bekle
çok rahatlarsın tüm dertlerini unutursun
Uçkun AkyüzElektrobeyin Arkadasım Yasın kac bilmiyorum,Ask acısı nasıl geçer diye sormuşsun,Ben 45 yasındayım gençliğimde benim de basıma geldi o dediğin sey.tecrübe konuşuyor gerçekten, bana da sadece bu sözlerin altına imza atmak kalıyor...
Çaresi:Kendini yapmaktan zevk aldığın seyleri yapmaya yönelt,fazla yanlız kalıpta asık olduğun kişiyi düşünme.Benim basıma geldiğinde o olmadan yasayamıyacağımı sanırdım,sonra o olmadan önce yasıyordum,bunda sonra olmasada yasayabilirim dedim e unutmam bir sene sürdü ama unuttum.Aslında bu kendini geliştirmen ve olgunlaşman için bir fırsat.İnsan yaradılışı böyle yaratılmış bir kere.Yarın,öbürgün sen insanları teslli edeceksin bu konularla ilgili.Acılar insanı olgunlastırır.Simdi ise eskiden o günlerim simdi tatlı hatıra olarak kaldı.Üzülme unutursun.O derdin çaresini yanlız sen bulabilirsin.Abin olarak sana sadece tavsiye edebileceğim,kendini birseye ada.Eğitim olur,bilgisayar ve internet olur,bir konu üstüne amaç edin,Anlamazsın nasıl geçtiğini.Sakın içki veya başka zararlı şeylere yönelme.Bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim.
saygı ve sevgilerimle.