Yanlışlıkla ask.com denen programı yükledim. IObit Uninstaller ile kaldırdım fakat kurtulamadım. Sonra AppData'da Chrome'un içinde bir yerlerde bunun dosyalarını bulup sildim. Bilgisayardaki bununla ilgili her şeyi sildim. Şimdi Toolbar yok çok şükür ama yeni sekme açınca şöyle oluyor;
Chrome'un eklentisini yükledim (Replace New Tab Page) yine de böyle. Bu benim sinirimi bozuyor. Önbellek, çerezler, her şeyi sildim. Araçlar ->Uzantılar bölümünde (chrome://extensions/) Ask Toolbar halâ duruyor.
Kayıt Defterinde, Denetim Masasında, Yerel Disklerde veya başka bir yerde bunun hiçbir kalıntısı yok. Smart Toolbar Remover ile tarayınca bunu görmüyor. Virüs gibi bir şey galiba bu. BitDefender ve Hitman ile tarama yaptım, Advanced System Care ile temizlik yaptım yine de kurtulamadım.
Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum. Google Chrome'u silip tekrar yüklemek dışında bir çözüm var mı?
[Nasıl oluyor da Google Chrome "Etkinleştirildi" kutusunu kullanıcıya karşı kilitleyebiliyor? Chrome'a olan güvenim sarsıldı.]