Aşk Yakar Dizi Müziği Mp3 Kalitesiyle !

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
SaGoPa KaJMeR.
01-12-2008, 09:45   |  #1  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj

Aşk Yakar Dizi Müziği

Uzak olursan bana, her gün her an
Şüphe doluyor içim
Bir gün gidersen, aldatırsan diye
Çarpıyor yine kalbim

Bunların hepsi aşk içinde olabilir mi?

Korkmasam seni sevmekten
Düşünmesem sonunu senle ölsem
Her anında yanında olabilsem
Bir anını bile kaçırmasam

Her bir şüphe yakıyor, aldanırsam, ya biterse
Yalansa bütün sözlerin
Ah bir inansam güvensem sana
Son bulsa kötü düşlerim

Bunların hepsi aşk içinde olabilir mi?

Korkmasam seni sevmekten
Düşünmesem sonunu senle ölsem
Her anında yanında olabilsem
Bir anını bile kaçırmasam

---------

Vokal: Gizem Akman, Osman Osmanpaşaoğlu
Grup Frapan Üyeleri (enstrümanlar): Samet Evci, Mete Keskin, Orkut Atalay, Ata Erdem Şimşek.

Convertor Ve Uploaded : ByBurak2008

RapidShare :

4shared :

WebFileHost :

SaveFile :

Kapalı Hesap (74491)
01-12-2008, 09:47   |  #2  
Kapalı Hesap
334 mesaj

Ooooo mp3 dağıtımınada başladık Chip Online üzerinden... Yakında bu forumu'da kapatırlar..

Forum kurallarını okumadınmı sen ?

SaGoPa KaJMeR.
01-12-2008, 09:50   |  #3  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
ALTUNOLUK
Ooooo mp3 dağıtımınada başladık Chip Online üzerinden... Yakında bu forumu'da kapatırlar..

Forum kurallarını okumadınmı sen ?

Ben bu Konuyu bir kere acmıştım ve görüldügü gibi mod. tarafından kapatıldı ve bana gerekcesi söylendi Yasal olup olmadıgı araştırıldı mod. ve benim tarafımdan hicbir yasal ve telif hakkı hakkında bir vurgu rastlanmadıgı icin Konuyu tekrar actım     

Kapalı Hesap (74491)
01-12-2008, 10:01   |  #4  
Kapalı Hesap
334 mesaj
byburak2008
Ben bu Konuyu bir kere acmıştım ve görüldügü gibi mod. tarafından kapatıldı ve bana gerekcesi söylendi Yasal olup olmadıgı araştırıldı mod. ve benim tarafımdan hicbir yasal ve telif hakkı hakkında bir vurgu rastlanmadıgı icin Konuyu tekrar actım     
Çok bilgin kardeşim sen mp3 dağımaya çok hefesli isen git başka forumlarda egonu tatmin et.. Bak kendi ağzınla söylüyorsun ilk açtığım konu kapatıldı diye.. Demekki var bir sebebide kapatıldı..

Biri şimdi bizi Mü-Yap'a Bildirse akimetimiz ne olur biliyormusun ?

Tıkla nedeninide öğren...

Her yerdede Çok bilmişlik yapma

SaGoPa KaJMeR.
01-12-2008, 10:21   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
ALTUNOLUK
Çok bilgin kardeşim sen mp3 dağımaya çok hefesli isen git başka forumlarda egonu tatmin et.. Bak kendi ağzınla söylüyorsun ilk açtığım konu kapatıldı diye.. Demekki var bir sebebide kapatıldı..

Biri şimdi bizi Mü-Yap'a Bildirse akimetimiz ne olur biliyormusun ?

Tıkla nedeninide öğren...

Her yerdede Çok bilmişlik

Bak !!!  
Önceki Konu neden Kitlendi ? Yasal Olup olmadıgı araştırılmak üzere Mp3'lerin benim ego tatmin etme gibi bir amacım yok senin var galiba. Ben Bu dizinin Müziğini sevdigimden ötürü burda paylaşmak istedim ve mod. konuyu kitledi bana Pm yoluyla nedeni bildirildi her zaman herkese yapıldıgı gibi kapatılma nedeni söylendi tamam dedim araştırıldı bende araştırdım Hicbir yasallılık söz konusu degil Olsa Neden Forumlarda,Kendi Resmi forumunda,Mp3 Portallarında yayınlansın ve dagıtılmak üzere. Yani burda bir bildigimiz varki yapıyoruz kardeşim Mü-yap ile söz konusu birşey yok alakası yok...!

Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 01 Aralık 2008 10:24
omer_6134
01-12-2008, 13:20   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

"Ben bu Konuyu bir kere acmıştım ve görüldügü gibi mod. tarafından kapatıldı ve bana gerekcesi söylendi Yasal olup olmadıgı araştırıldı mod. ve benim tarafımdan hicbir yasal ve telif hakkı hakkında bir vurgu rastlanmadıgı icin Konuyu tekrar actım"

Her şeyi açıklıyor tartışmaya gerek yok,tartışmada Burak varsa bende varım ama kural falan dinlemem biraz sert konuşurum...

Göktürk
01-12-2008, 22:44   |  #7  
Yeni Üye
38 mesaj

tamam arkadaslar celenlenmeye gerek yok birdaha yapmaz arkadas cok sert cıkıstınız insanlık hali unutmus dalgınlıga gelmiş olabilir saygılar

SaGoPa KaJMeR.
01-12-2008, 23:10   |  #8  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Bir günde Benim Konumda bir tartışma cıkmasın Dişimi kırcam sanki yeminliler illa birşeyden bir pit kemigi bulup tartışma cıkarılacak ben yanarımda konunun icine edildigine yanarım...     

Kapalı Hesap (74491)
02-12-2008, 10:19   |  #9  
Kapalı Hesap
334 mesaj

Benimle bir Probleminiz Var ise Benimle Pm yolu ile ulaşın eline boyuna tartışalım, konuşalım. Konularımın İcine ederek degil !!!!!!!

İmzasında bile Problem olduğunu belirtmiş.

Neyse uzatmaya gerek yok artık.

SaGoPa KaJMeR.
02-12-2008, 15:34   |  #10  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
ALTUNOLUK
Benimle bir Probleminiz Var ise Benimle Pm yolu ile ulaşın eline boyuna tartışalım, konuşalım. Konularımın İcine ederek degil !!!!!!!

İmzasında bile Problem olduğunu belirtmiş.

Neyse uzatmaya gerek yok artık.

Derdin ne olum hastamısın ? Derdin Benle ugraşmakmı ben cok güzel ugraşırım söylemedi deme Bir hırsın var ise söyle bilelim yedireyim hırsını sana ?!!!!!!     

CU_GS7
02-12-2008, 20:25   |  #11  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
byburak2008
Bir günde Benim Konumda bir tartışma cıkmasın Dişimi kırcam sanki yeminliler illa birşeyden bir pit kemigi bulup tartışma cıkarılacak ben yanarımda konunun icine edildigine yanarım...
bit yeniği:

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 02 Aralık 2008 20:25
SaGoPa KaJMeR.
02-12-2008, 20:29   |  #12  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
CU_GS7
bit yeniği:

Eyvallah   

Razorback
03-12-2008, 13:24   |  #13  
Yıllanmış Üye
712 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Her şeyi açıklıyor tartışmaya gerek yok,tartışmada Burak varsa bende varım ama kural falan dinlemem biraz sert konuşurum...
niye sen kimsinki ??!!!
bebelik yapmayın düzgün konuşmayı öğrenin forumun seviyesini düşürmeyin

Razorback
03-12-2008, 13:26   |  #14  
Yıllanmış Üye
712 mesaj
ALTUNOLUK
Benimle bir Probleminiz Var ise Benimle Pm yolu ile ulaşın eline boyuna tartışalım, konuşalım. Konuların İcine ederek degil !!!!!!!
AlkışAlkışAlkış

Son Düzenleme: Razorback ~ 03 Aralık 2008 13:28
omer_6134
03-12-2008, 15:42   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Razorback
niye sen kimsinki ??!!!
bebelik yapmayın düzgün konuşmayı öğrenin forumun seviyesini düşü
Sen kimsinde sürekli olarak bana ters cevaplar veriyorsun ?
Zaten bu forumda senin bulunman forumun seviyesini düşürüyor. Ben küfür veya saldırı sayılabilecek bir şey demedim o mesajımda,sadece uyarıda bulundum.Anlayana ....Beğenmedim

Kapalı Hesap (76993)
03-12-2008, 16:40   |  #16  
Kapalı Hesap
1,382 mesaj

Çok uzattınız valla arkadaş bir paylaşım yapmış teşekkür etmek yerine birbirinizle didişmeyi tercih ediyorsunuz Beğenmedim

Masum Lanet olsun içindeki insan sevgisine Masum

SaGoPa KaJMeR.
03-12-2008, 16:45   |  #17  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Razorback Neden benim Konumda ???
anladın sen onu

Razorback
17-01-2009, 01:01   |  #18  
Yıllanmış Üye
712 mesaj
ScoRpioN
Sen kimsinde sürekli olarak bana ters cevaplar veriyorsun ?
Zaten bu forumda senin bulunman forumun seviyesini düşürüyor. Ben küfür veya saldırı sayılabilecek bir şey demedim o mesajımda,sadece uyarıda bulundum.Anlayana ....Beğenmedim
şimdi biraz uzun yazacağım kimse kusura bakmasın. bu konu zamanında gözümden kaçmış.Gülümseme
birileri bana birşey yazmışsa bende yazarım yine kimse kusura bakmasın.

benim forumda bulunmam seviyeyi düşürüyor demek. bu senin tasarladığın bir kurmaca.. böyle uydurma şeyler yazarak benim hakkımda kötü bir imaj oluşturmak amacın.. benim kim olduğumu sana eskiden beri her defasında haddini bildirerek öğrettim ama aklın başına gelmiyor. seni de anlıyorum "kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil". ama bu forum sizin gibi sonradan gelen işe yaramaz üyeler yüzünden çok değerli üyelerini kaybetti (bir örnek egemengiga. borga-x de her an gidebilir burda yazmış: https://www.chip.com.tr/forum/For ... sin_t79777_wp4.html)

siz bir kere adam olsanız insan gibi futbol muhabbeti yaparsınız. spor bölümünde çıkan kavgalar sen byburak morq ve bir kaç kişi daha... ettiğiniz futbol muhabbetine bakıyorum kavga ederek kendinizi birşey sanıyorsunuz çünkü futbolun f sinden anlamıyorsunuz. delikanlı olan, birbirine laf dokundursa bile tartışmaz kırgınlık oluşturmaz. ama anlayana.

benim forumda bulunmam seviyeyi düşürüyormuş..
şimdiye kadar anladığım konularda yazdığım (daha önceki eski nickle yazdığım mesajlar dahil) mesajların yaptığım paylaşımların içinde ; yanlış bilgi verdiğimi yada benden sonra lafımın üstüne söz söylendiğini (özellikle ses sistemleri ve ses kartları bölümünde) gördün mü!!

SaGoPa KaJMeR.
17-01-2009, 02:12   |  #19  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
OP Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
Razorback
şimdi biraz uzun yazacağım kimse kusura bakmasın. bu konu zamanında gözümden kaçmış.Gülümseme
birileri bana birşey yazmışsa bende yazarım yine kimse kusura bakmasın.

benim forumda bulunmam seviyeyi düşürüyor demek. bu senin tasarladığın bir kurmaca.. böyle uydurma şeyler yazarak benim hakkımda kötü bir imaj oluşturmak amacın.. benim kim olduğumu sana eskiden beri her defasında haddini bildirerek öğrettim ama aklın başına gelmiyor. seni de anlıyorum "kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil". ama bu forum sizin gibi sonradan gelen işe yaramaz üyeler yüzünden çok değerli üyelerini kaybetti (bir örnek egemengiga. borga-x de her an gidebilir burda yazmış: https://www.chip.com.tr/forum/For ... sin_t79777_wp4.html)

siz bir kere adam olsanız insan gibi futbol muhabbeti yaparsınız. spor bölümünde çıkan kavgalar sen byburak morq ve bir kaç kişi daha... ettiğiniz futbol muhabbetine bakıyorum kavga ederek kendinizi birşey sanıyorsunuz çünkü futbolun f sinden anlamıyorsunuz. delikanlı olan, birbirine laf dokundursa bile tartışmaz kırgınlık oluşturmaz. ama anlayana.

benim forumda bulunmam seviyeyi düşürüyormuş..
şimdiye kadar anladığım konularda yazdığım (daha önceki eski nickle yazdığım mesajlar dahil) mesajların yaptığım paylaşımların içinde ; yanlış bilgi verdiğimi yada benden sonra lafımın üstüne söz söylendiğini (özellikle ses sistemleri ve ses kartları bölümünde) gördün mü!!

Hemen Konuya DÜZGÜNCE Cevap vereyim Yoksa bir kelimem ile suclu ben oluyorum. Futbol'un f sinden anladıgımız icin takımımızı sonuna kadar destekliyoruz seviyoruz ayrıca Morq byburak felan filan demişsinde Kim akıllı Kim degil Tartışmaları takip etdiysen cözmüşsündür cözemediysen bilemem. Şimdi bize onlardan biride benim kendinizi birşey sanıyoruz demişinde  kabul sen ne sanıyorsun Kendini ? Ayrıca İnsana göre Muammele Karşımdaki insanı (morq) sen nasıl bir insan oldugunu verdigi cevaplardan cözemeyip Onla bizi aynı Kefeye koyup bizi burda eleştiriceksen ve kac ay, gecen seneden kalan konuyu Alakası olmayan bir konuda Gündeme getirip burda Bunu başladıcaksan Senin Spor Bölümünde Zamanında bende dahil tartışanlardan Ne FARKIN var ?

Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 17 Ocak 2009 02:16