Mrb. arkadaşlar ben gümüşhane kelkit dogumluyum kartalda oturuyorum tecilimi bozdurdum bana bi kagıt verdiler kagıtta 21.02.2011 ayından sonra askere alına bilir gibi bişeyler yazıyodu ben askere şubatta kesin gidermiyim yani gümüşhane kelkit 1 mi gönderiyoo yoksa nezaman giderimm bi açıklama yaparsanız sevinirim =(( lütfenn !!!
Askere Gitmek İçin (Lütfen) !!!
öyle şeymi olur ya silüz kağıdından sana kesin bir tarih vermeleri gerekir. Buradan kulaktan dolma bilgilerle sakın yanlış bir şey yapma git en yakın askerlik şubesine verilen kağıttan hiç bir şey anlamadığı söyle bölüğüme hangi tarihte teslim olmam lazım diye soruyu sor.
1. devre 1 bölüm olarak gidersen kışı yersin
1. devre 4.bölüm ve 2. devre 1. bölüm olarak gidersen kışı fazla yaşamasın ama bu elinde olan bir şey değil senin artık bekleyip tarihin açıklamasını bekleyeceksin.
Ama Tescili olan kişiler elinde
Tescili bozdaracak kişiler ocak ve şubat aylarında bozdursunlar yoksa kış aylarını çok yaşarsınız.
Askere gitmezden önce
1- Kesinlikle ve kesinlikle bol bol içlik alıp gidin. Soğuk aylarda içlikler sizi kurtarır. emin olun
2- Diğer bir hata ise askerde yatmadan önce ayakları sabunlu su ile yıkayıp yatanlar var sakın olan ayaklarınız sabun ile yıkamayın yoksa mantar kapar bol bol parmak ayaklarınızı kaşımaktan geçirirsiniz ve her fazla kaşınma orgazım havasına sokar sizi :)
http://www.asal.msb.gov.tr/ adresinde soldaki menüden Celp dönemleri kısmında neresinin hangi celp döneminde göndereceği yazar öğrenebilirsiniz.
3 sene önce konu açıyon gidiyom diyon güle güle diyen yok
arkandanda kimse bişey yazmamış geliyon gene sallayan yok böylede......
boşver sıkma canını.
insan bunalıma girer beee çok üzüldüm yaw insan bi....
neyse geldin ya gerisini boşver.
yerinde olmak istemezdim çok kötü bi durum ölsen kimsenin ruhu duymuycak en azından bi selam.....
tamam boşver sıkma canını