askeremesaj.com

oguzhan80
27-06-2007, 15:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

Askerde yakınları olanlara, şehit ailelerine ve tüm Türk Milletine:
Gün, Yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğini kanıtlama günüdür!
Kısada olsa bir mesaj bırakın mehmetçiğe yanında olduğumuzu gosterelim!

Türk Milletini yanında görmek isteyen Mehmetçiğe bundan güzel manevi destek olmaz,

Sitenin Mehmetçiğe destekden bakşa herhangi bir
amacı, ticari, siyasi veya herhangi kişisel cıkarı yoktur,
tartışma veya community platformu değildir.

Bu kampanyada desteğinizi (ozellikle tanıtımda) esirgemeyin!!
Gün, Yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğini kanıtlama günüdür!!

KusTaH
27-06-2007, 16:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

askerdeki mehmet ciğin kaçta kaçı internete girip bu mesajları okuyabiliyor ki ? açıkcası ben türk halkının askerine yeteri kadar destek verdiğini düşünüyorum ...

Borga-x
27-06-2007, 16:45   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
KusTaH
askerdeki mehmet ciğin kaçta kaçı internete girip bu mesajları okuyabiliyor ki ? açıkcası ben türk halkının askerine yeteri kadar destek verdiğini düşünüyorum ...
sen merak etme haftasonları hepsıın carsı ıznı var merak eden bulur okur.sen rahat ol.

KusTaH
27-06-2007, 20:14   |  #4  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

BORGAX  lütfen gerçekci olalım . haftasonu çarşı iznine çıkanların netde hangi alanlara takıldığını hepimiz biliyoruz . çoğu msn den sevdikleriyle görüşüyor . neyse amaç muhaliflik etmek değildi . karşı çıktığım nokta şuydu sadece . bu milleti bunca kahramanlıklarına rağmen hala sınava tabii tutar gibi bir şeylerin halkın önüne sürülmesi . nedense hiçkimse cüzdanı ve ensesi kalın olanları bu gibi şeylere tabii tutmazlar. bir araştırın bakın . 25 yıllık tarihte şehitlerimizin % de kaçta kaçı zengin veya yüksek mevki sahiplerinin çocukları . .. neyse...

Zülfikar
28-06-2007, 12:14   |  #5  
Yıllanmış Üye
135 mesaj
KusTaH
BORGAX  lütfen gerçekci olalım . haftasonu çarşı iznine çıkanların netde hangi alanlara takıldığını hepimiz biliyoruz . çoğu msn den sevdikleriyle görüşüyor . neyse amaç muhaliflik etmek değildi . karşı çıktığım nokta şuydu sadece . bu milleti bunca kahramanlıklarına rağmen hala sınava tabii tutar gibi bir şeylerin halkın önüne sürülmesi . nedense hiçkimse cüzdanı ve ensesi kalın olanları bu gibi şeylere tabii tutmazlar. bir araştırın bakın . 25 yıllık tarihte şehitlerimizin % de kaçta kaçı zengin veya yüksek mevki sahiplerinin çocukları . .. neyse...
AlkışAlkışAlkış
bu konu çok üzücü de olsa KUSTAH'a katılıyorum.Her kelimesine hemde...

oguzhan80
17-07-2007, 18:11   |  #6  
OP Taze Üye
0 mesaj

>karşı çıktığım nokta şuydu sadece . bu milleti bunca >kahramanlıklarına rağmen hala sınava tabii tutar gibi bir >şeylerin halkın önüne sürülmesi . nedense hiçkimse
>cüzdanı .
>ve ensesi kalın olanları bu gibi şeylere tabii tutmazlar

Merhaba,
açıkcası bu kampanyayın "sınava tabii" tutma olarak algılanmasına pek anlam veremedim... birşeyleri paylaşmak isteyenler katılır, istemeyenler katılmaz...

Ensesi kalın olanlar katılamaz veya genel olarak katılmayanların farklı değerlendirilmesi gerektiğini iddia eden veya bu gibi düşünceleri teşvik eden unsurmu var acaba?
Yani bence yok ama fikirler herzamanki ayrilabilir tabii...