irandan korkun başka lafa gerek yok. tabii nükleer olarak:)rusya olmadan iran da bir hiç abd ve israil in irana saldırmama sebebi rusyadır çünki iran doğalgaz ve petrolünü rus şirketleri idare ediyor abd nin iranı alması rus ekonomisinin yüzde 45 zayıflaması demek ve rusya nın sonunun ssbc gibi olması demek
Askeri Yönden Dünyanın en güçlü Ülkesi
- 1
- 2
Anket seçeneklerinden biri olan "Katil İsrail"; forum kurallarınca başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadelerin kullanımının yasak olması nedeniyle değiştirilmiştir.Konunun devamını sağlamak için birbirinize ve 3. şahıslara yönelik hakaret içeren ya da aşağılayıcı nitelikte ifadeleri kullanmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.
rusya olmadan iran da bir hiç abd ve israil in irana saldırmama sebebi rusyadır çünki iran doğalgaz ve petrolünü rus şirketleri idare ediyor abd nin iranı alması rus ekonomisinin yüzde 45 zayıflaması demek ve rusya nın sonunun ssbc gibi olmasıbende tam bunu diyecektim rusya olmasa abd iranı işgal eder
tek söyleyebileceğim Türk'in Türkten başka dostu yoktur.Bana göre de Türkiye Türk'ünden :))
saddam zamanında ırakın ordusu (kara kısmı)kara ordusu epey güçlüydü dünyanın en güçlü 3.karaordusydu
bulabilirsem kaynak koycam
Ordumuz güçlü ancak artık dışa bağlı olarak geliştirilmemeli tanklarımızın bir kısmı alman malı,savunma sistemlerimiz yahudilerin,helikopterler,jetler abd malı artık dışardan almak yerine %100 yerli sermaye ile bunları üretmemiz gerekir.Bir kaç proje vardı sanırım ilk milli tank projesi (Altay Tankı) birde helikopter projesi vardı.Ülkemizde bunları yapacak çok iyi firmalar var mesela aselsan,BMC,Otokar,MKE vs.Abd sadece teknolojide üstün ordu olarak kötü bana göre ordusu çok iyi olsaydı 2.dünya savaşında japonyaya atom bombası atıp yerle bir etmezlerdi atmasalar japonlar yok edecekti amerikan ordusunu aynı şey vietnamda başlarına geldi.Dünyada bizim ordumuz gibi korkusuz cesaretli merhametli vs. başka ordu yok.
- 1
- 2