1. bir üye neden banlanır
2. bir üyenin banlanma süresi neden mail ile bildirilmez
3. ya banlanmadım da şifrem çalındıysa.
bu sorulara kim cevap verecek bekliyorum
1. bir üye neden banlanır
3. ya banlanmadım da şifrem çalındıysa.
bu sorulara kim cevap verecek bekliyorum
sen kendini biliyosundur öyle küçücük birşeyden banlanılmaz ki
1-Bunun bir çok nedeni vardır.mesela: Her mesajında reklam yapma, Warez gönderme, hep argo ve kaba bir tavır takınma, diğer kullanıcıları rencide edecek davranışlar gibi...
2-Şu an süre sistemimiz yok ama uyarıyoruz.
3-Şifrenizin CHIp forumlarında çalınması teorik olarak imkansız: Şifrelerinizi Adminler bile göremz çünkü onlar 256 bit ile şifrelenir ve geri dönüşü yoktur.
Eğer şifreniz bir başka yolla çalındıysa bundan biz sorumlu tutulamayız.
Chip forumdan banlanmak zordur..
Kendini zorlamqn lazım..:))
Ama durduk yere de kendini banlatmamak lazım..
Altında yatan ciddi ve haklı olduğun bir sebep olmalı..
delikan1. bir üye neden banlanırRecep durumu çok güzel açıklamış. Bir üye öyle kolay banlanmaz, çünkü üyenin önce bunu 'haketmiş' olması gerekir. Önce gerekli uyarılarını alır; o uyarıları takmamaya devam ederse Kusa'nın başına gelen gibi bir tarihten önceki tüm mesajları silinir, yine kurallara uyulmazsa banlanma kaçınılmazdır. Ama iş her zaman bu kadar da sürüncemede kalmaz. Bazı hareketler direkt ban gerektirir; hareketler pek çok başlık altında toplanabileceğinden saymaya lüzum yok.
3. ya banlanmadım da şifrem çalındıysa.bu sorulara kim cevap verecek
Bir üye banlandıktan sonra ona haber verilip verilmemesinin
bence çok da bir önemi yok.Şifren çalındıysa eğer bunu yönetime mail atarak şüpheni dile getirirsin. Zaten banlandıysan cevabını o şekil alırsın.
tarihin en büyük toplu ban törenini bu forumlarda yapmaya karar verdim böylece tarihe geçecez. herkes saçma mesajlar atsın yarın saat 8dede admin ve modlar herkesi sırayla banlasın. nası fikir???
süper, banlanmayı en son isteyen kişiyim bu forumda
hyr en son isteyen kişi bnmbu forum için hayallerim vardı