Arkadaşlar asp hazır oto ilan script kullanıyorum ama admin panelinde bir sorun var. Sorun üye ürünü ekliyor bana onaylamak için geldiğinde mesaj panele giriyorum onaylı olarak gösteriyorum ama kaydet dediğimde kayde çalışmıyor yani link falan yok kaydette naptımsa kaydedemedim yardımcı olurmusunz şimdiden teşekürler.
resim:
.admin_kat_1 { text-align: center; }.admin_kat_2 { border-collapse: collapse; }.admin_kat_3 { font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; background-color: rgb(249, 249, 249); border: 1px solid rgb(0, 0, 0); }.admin_kat_4 { font-family: Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; background-color: rgb(249, 249, 249); border: 1px solid rgb(0, 0, 0); text-decoration: none; }.admin_kat_5 { border: 1px solid rgb(0, 0, 0); text-align: center; }.admin_kat_6 { color: rgb(0, 0, 0); font-size: 11px; font-weight: normal; }.admin_kat_7 { border: 1px solid rgb(233, 240, 248); text-align: center; background-color: rgb(255, 255, 255); }.admin_kat_8 { border: 1px solid rgb(128, 128, 128); text-align: center; background-color: rgb(233, 240, 248); } ANA KATEGORİLER - 2.EL Otomobil - Acil Satılıklar - Antika Otomobil - Engelliler İçin Otomobil - Kazalı Otomobil - Kiralık Otomobil - Sıfır ( O Km ) Otomobil - Ticari Otomobil - Yabancıdan / Yabancıya Onay Durumu : ONAYSIZ ONAYLI
<<<<<<<<<<<<<<<<<input type="submit" disabled="" tabindex="21" class="uye_kayit_8" value="KAYDET" name="Submit1">>>>>>>>>>>
Kaydet Çalışmıyr Yani Tıklanmıyor:((