Selamun Aleykum aranıza yeni katıldım.Bu yüzden biraz geç başladım.Geç olsun ama güç olmasın. ;-) Ben asp öğrenmek için kolları sıvadım ama asp ile ilgili bir çok eğitim seti buldum ama fazla ileri seviyede bir anlatım tarzları var.Bu yüzden indirmek istemedim. Basit bir anlatım olan eğitim setine ihtiyacım var. Artı bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarda varsa bir başka güzel ve yardım olacağına eminim. Pc'yı sunucaya çevirme vs gibisinden. ;-)
Asp öğrenmeye başlayacağım.Eğ.set. önerirmisiniz?
Mesela kitap almayı da düşünebilirim diyorsanız Nirvana,Papatya yayınlarının güzel kitapları var onları önerebilirim.Eğitim seti olarak bildiğim daha önce Chip dergisinin verdiği eğitimler var tahmin edebileceğiniz gibi anlatımı çok ileri düzey değil.
a.s htmlden başla basamakları yavaş yavaş çık kitap al video ile olmaz bu işler.
Html bilgim var. Bu konuda bir çok form sitelerine ait özel çalışmalarım mevcut çok şükür ama zenginlik katmak lazım... Olmazsa olmuyor. Html 'le nereye kadar. Video tarzı olursa sevinirim."cs87" kardeşim nasıl ulaşabilirim bu eğitim setlerine ? Ayrıca ilginiz için teşekkür ediyorum. :)
Chip in 2011 sayılarının birinde asp eğitimi vardı diye hatırlıyorum.
Chip in 2011 sayılarının birinde asp eğitimi vardı diye hatırlıyorum.Evet ben de o eğitimi kastetmiştim Mart 2011'de verilmiş ASP.NET ve MSSQL eğitim setinin adı bu http://whspaylas.blogspot.com/20 ... tim-setleri-bu.html siteden indirebilirsiniz ama size tavsiyem yine de bir kitap almanız.
Teşekkür ederim. Şuan dowlnload ettim. Ama bu set sadece kullanılış biçimini anlamakta.Kodları değil. :( Ama işime yarar.. Neden bu kadar kitapönerisinde bulunuyorsunuz.Ben bu tür kodlama ile alakalı kitapları okumayı sevmiyorum , açıkçası... Online kitaplar hariç. :) Asp dili ile bilgisi olan varmı acaba.. ;-)
Ben az çok biliyorum geçen yıl bir proje yapmıştım ASP.NET ve Visual Basic dillerini kullanarak.Bir sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.
Online zaten çok geniş içerikli Türkçe kitap bulabileceğinizi zannetmiyorum bildiğim kadarıyla İngilizce yazılmış birçok kitabın pdfi torrent sitelerinde mevcut.
İngilizcem fazlada iyi değil.Ama hiçde yok değil... Tamam. Teşekkür ederim.
Evet ben de o eğitimi kastetmiştim Mart 2011'de verilmiş ASP.NET ve MSSQL eğitim setinin adı bu http://whspaylas.blogspot.com/20 ... tim-setleri-bu.html siteden indirebilirsiniz ama size tavsiyem yine de bir kitap almanız.ehhh be kardeşim sen bana niye daha önce vermedin ?? :)
visual studio ile kendime daha doğru dürüst bişeyler çıkaramadım bile. normal bi site daha yapamadım ,
böyle bi çalışma için eğitim setleri varmı dostum, gerçekten çok ihtiyacım var..
Bildiğim fazla yok aslında web tarafıyla da daha önce çok uğraşmadım açıkçası daha çok kitap var kaynak olarak bildiğim.Ama Bilge Adamın eğitim videoları var ASP.NET ile ilgili işine yarar mı bilemiyorum.