Asp sayfasında butona tıklayınca PDF e dönüştürme?

thebestengineer
03-11-2011, 10:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar;
Kariyergenc.com daki CVmatik gibi bir sistem yapmak istiyorum.Kullanıcı adını soyadını ve birtakım bilgileri girsin,ve gönder butonuna tıklayınca CV sini belirli bir taslakta PDF olarak alsın.
Benim şuan için istediğim çok kısa; ad ve soyad girip göndere tıklayınca sayfayı PDF olarak veren bir döküman veya kodlar...

Asp to pdf i incele demenize gerek yok inceledim pek kafama yatmadı hala...Bilgisi veya en azından fikri olanlara şmdiden teşekkürler...

cbilgen13
03-11-2011, 21:21   |  #2  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

bu işlem için veri tabanın altında çalışacak bir "html to pdf convert" tarzı bir işlemci arayüzünün olması lazım bu tür hizmetleri veren sayısız web sayfası mevcut...ben bir kaç sayfayı inceledim oradan arakladığım birkaç html kodla sana istediğin işlevi yapacak bir sayfa hazırlayabiliriz..

hazırlanacak sayfanın mantığı şöyle olabilir..

adınız :

soyadınız :

PDF'e çevir (buton olarak) tarzı basit bir arayüzle hazırlanmış veri giriş sayfanı hazırlarsın..

daha sonra PDF'e çevir butonuna şu köprüyü yazarsın

http://www.web2pdfconvert.com/en ... www.SENİNSAYFAN.com

butona bastıkları hizmeti üzerinden faydalanarak aldığın için web2pdf'in reklamını içeren bir sayfaya yönledirir seni oradan sayfanı pdf olarak kaydedebilirsin..

örnek olarak şuan yazıştığımız bu sayfayı senin veri giriş sayfan olarak düşün...

BU SAYFAYI PDF'E ÇEVİR... >>> TIKLA

karşına bu sayfa çıkacak download PDF'e tıkladığında kayıt edebilir yada direk açabilirsin..

resmini koyduğum sayfayı istediğin şekilde ne yazık ki düzenliyemiyorsun çünkü oluşan pdf dosyan her seferde farklı bir id alıyor kaynağı incelersen sende görebilirsin...

Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 03 Kasım 2011 21:25
thebestengineer
04-11-2011, 17:03   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

çok teşekkürler ilginiz için,gayet zekice ve basit bir yöntem,mantık olarak aradığım sistem bu, yapabiliriz bu şekilde tabiki..Ama profesyonel bir site olması için o reklamın olmaması gerek =)
daha farklı çözümler üretebiliriz belki