AsRock Z87 Extreme Anakart 22 Sata III Destekli!
Çipsetin dibine vurduk dedikleri bu olsa gerek . Bu arada evet. Hakketende bunla SSD Raidin dibine vurabilirsin. Düşünsene Alcan 20 tane Samsung 840 Pro 512GB SSD Hem kapasitenin hemde hızı maksimum seviyeye dayarsın. (Not: Maliyetini yaklaış olarak 10.000$ )
Rica ederim, Da Yine bir gigabyte dolandırıcılığı çıkcak gibi geliyor Bana. PCIe Slotlarının arasına chipler yerleştirmişler Bununda bir kontrolünü yapsalar iyi olur :) 22sata koycam diye anakartı perişan etmesinler sonra :)
Rica ederim, Da Yine bir gigabyte dolandırıcılığı çıkcak gibi geliyor Bana. PCIe Slotlarının arasına chipler yerleştirmişler Bununda bir kontrolünü yapsalar iyi olur :) 22sata koycam diye anakartı perişan etmesinler sonra :)LSI kontroller dahil diye bilgi geldi, bakalım nolacak alıp da kullananlar olursa.
LSI konroller var zaten resimde gözüküyor. Benim dediğim chipset PCIex16 3.0 lerina rasındaki Dikey chipler. 125204 yazanlar. Şimdi bakıyorum neyin nesi olduklarına destek için konulmuş olabilirler PCI lar için.LSI kontroller dahil diye bilgi geldi, bakalım nolacak alıp da kullananlar olursa.
Nuvoton Chipseti var ses için heralde. Purity sound olarakda bir chip var korumalı bir bölge altında realtekin heralde.
PLX chipsetde var heralde X1 slotları için konulmuş.Pcıe için de olabilir.
MCIX chipsetide var Wifi olarak gelebilir.Bu anakart Önem verdiği Sata portları sadece Chipsetler hep onu gösteriyor.
LSI konroller var zaten resimde gözüküyor. Benim dediğim chipset PCIex16 3.0 lerina rasındaki Dikey chipler. 125204 yazanlar. Şimdi bakıyorum neyin nesi olduklarına destek için konulmuş olabilirler PCI lar için.Evet destek için konulmuş bantgenişliği ile alakalı heralde.Nuvoton Chipseti var ses için heralde. Purity sound olarakda bir chip var korumalı bir bölge altında realtekin heralde.
PLX chipsetde var heralde X1 slotları için konulmuş.Pcıe için de olabilir.
MCIX chipsetide var Wifi olarak gelebilir.Bu anakart Önem verdiği Sata portları sadece Chipsetler hep onu gösteriyor.