arkadaşlar ben oyunun en başında takıldım. eğitim bölümü (galiba) kafalarında testi taşıyan kadınlar var başka bişey yok onları shift yaparak geçmemiz lazım ama daha yanına yaklaşınca devriliyorlar.
assasian creed takıldım
Shift tuşuna basılı tutarak geçiceksin. Ardarda basmayacaksın. Bayanlara shifte basılı tutarak yaklaş ve elini çekmeden karşıya geç.
bunun tam çözümü falan yok mu?
belki tuş ayarları farklısır onları sıfırla sonra
Murd3RShift tuşuna basılı tutarak geçiceksin. Ardarda basmayacaksın. Bayanlara shifte basılı tutarak yaklaş ve elini çekmeden karşıya geç.bu arkadış dedği gib yap
tuş kombinasyonuna hiç dokunmadım ama oyunda düğme 1,düğme 0 (ğ harfini tanımadığı için bi tuhaf gözüküyor) var. sonradan bunların mouse tuşları olduğunu anladım n eden böyle bular
onlar hep öyleydi bi garipler (:
arkadaşlar şimdide kral beni öldürdü sonra doktorun yanına gittik sonra tekrar makinaya girdik kralla benim aramda uzun diyolog geçti sonra bi yere geldim iki adam bi kuyunun başında duruyor onun yanına gidince hiç bişey yapmıyor ama hedef o. elimde sadece yumruğum var. onlara F basıp vurunca kaçıyorlar başka bi insana vurunca çarşı karışıyor
Arkadaşım orda bir yerde oturup eagle disivionu açıp onların konuşmalarını dinleyeceksin bu kadar
kaos7Arkadaşım orda bir yerde oturup eagle disivionu açıp onların konuşmalarını dinleyeceksin buOradaki taburelerden birine oturacaksınız. Üç kişilik olup kenarında iki kişinin oturduğu. "F" tuşuna basarak o iki kişiye kilitlenecek, "E" tuşuyla konuşmalarını dinleyeceksiniz. Tabi İngilizceniz olsa, o mükemmel oyunun tadına varabilirdiniz...
alii93arkadaşlar şimdide kral beni öldürdü sonra doktorun yanına gittik sonra tekrar makinaya girdik kralla benim aramda uzun diyolog geçti sonra bi yere geldim iki adam bi kuyunun başında duruyor onun yanına gidince hiç bişey yapmıyor ama hedef o. elimde sadece yumruğum var. onlara F basıp vurunca kaçıyorlar başka bi insana vurunca çarşı karışıyorçarşı karışıyorgüzel tabir.