Codex pages leri topladım. Benden Monteriggioni Villa da bir odanın içinde bu topladığım 30 codex i yapboz şekilinde veriyo rve bunları doğru şekilde yerleştirmemi istiyor ve yapamadım.Yapabilen arkadaşlar varsa anlatsın.
Assasin's Creed 2.. Bölümde takıldım ACİL YARDIM!
Onu sana buradan anlatmaya kalksam olmaz. En iyisi sen bunu youtube den arat bak bulursun ben öyle tammladım o görevi.
Codexlerden dünya haritası çıkıyor diye biliyorum. Ayrıca aşırı kolay yapması hiç yapboz yapmadınız mı küçükken? İlk önce kenarları yapın ve sonra döndüre döndüre yaparsınız. Zaten eğer yanlış hatırlamıyorsam ve dünya haritasıysa ne kadar zor olabilir ki?
Her zaman karelerin köşelerine bak.4 bir kenerına.Bir yerlerden illa diğer yanındakine bağlantı olması lazım..Monitör'ün dibine girme uzaktan bak biraz hallet ;)
Codexlerden dünya haritası çıkıyor diye biliyorum. Ayrıca aşırı kolay yapması hiç yapboz yapmadınız mı küçükken? İlk önce kenarları yapın ve sonra döndüre döndüre yaparsınız. Zaten eğer yanlış hatırlamıyorsam ve dünya haritasıysa ne kadar zor olabilir ki?dostum harikasın şimdi çözdüm daha yeni senin sayende eyvallah onun dünya haritasına benzetmek harbiden zor ilk başta e ye basılı tutnca çalışmadı bide vahih gibi oldu :D:D:D yanlış olmş edit:D:D:D
dünya haritası gibi birsey oldugunu fark etmek kolay :) ama biraz fazla evirip cevirmek gerekiyor..koseleri bulduktan sonra orta kısım azcık karısık ama en sonunda halloluyor ve denyo profesör arazi olarak sinirinizi bozuyor..bu durumda Brotherhood u beklicez artık..multi ozelligide var.arkadaslarınızı toplayın cemaat halinde dalın :)
arkadaşlar peki bundan sonra gidip rodrigoyuda öldürdüm kürernin açtı gizli bölmeye girdim bundan sonra oyun bitmiyomu çünkü tekrar maryonun villasındayım ve hiç görev gözükmüyo
Oyunu bitirmemişsin büyük ihtimalle çünkü öyle bitmiyor,görev vardır ara belki görmemişsindir.
Eğer oyunun sonunu merak etmiyorsan aşağıya yazıyorum isteyen okusun isteyen okumasın,sonra sonunu söyledin demeyin. :D
O şişman adamı(adını unuttum) öldürüyoruz ve sonrasında bi süre garip biriyle konuşuyoruz (onun da adını unuttum) sanırım bir tanrıydı bu, yaklaşık 5 dakika falan konuşuyoruz ve bize bizim seçilmiş olduğumuzu falan söylüyodu sanırım. Sonra bu konuşma bittikten sonra desenkronize oluyoruz ve normal hayatta bizim olduğumuz yeri eski profesör ve adamları basmış oluyor, sana bi tane silah veriyor(hidden blade olması gerek) ve onla o adamları öldürüyosun, en sonunda profesör kaçıyo derken oyun bitiyodu diye hatırlıyorum. :D
Yanlış hatırlıyo da olabilirim kusuruma bakmayın çok oldu biteli.
aynen dogru hatırlıyorsun :) öle bir son olması lazım..ama benimde hatırladıgım kadarıyla tanrımsı seyle konustuktan sonra önce villanın oldugu yere donmuyor muydu sonradan animusun oldugu mekana gidiyorduk gibi...bende yanlıs hatırlıyor olabilirim bitireli oldu biraz :D ama en son profesör arazi..puşt herif :D
Doğru hatırlıyorsun beckahma.Yalnızca şişman adamı(Tapınakçıların lideri) öldürmüyoruz.
"Seni öldürmem babamı ve kardeşlerimi geri getirmez!" :D
Ezio
Oyunu bitirmemişsin büyük ihtimalle çünkü öyle bitmiyor,görev vardır ara belki görmemişsindir.tamam dostum o şişmanı öldürdüm işte :D gerçi ölmüyo heralde
Eğer oyunun sonunu merak etmiyorsan aşağıya yazıyorum isteyen okusun isteyen okumasın,sonra sonunu söyledin demeyin. :D
O şişman adamı(adını unuttum) öldürüyoruz ve sonrasında bi süre garip biriyle konuşuyoruz (onun da adını unuttum) sanırım bir tanrıydı bu, yaklaşık 5 dakika falan konuşuyoruz ve bize bizim seçilmiş olduğumuzu falan söylüyodu sanırım. Sonra bu konuşma bittikten sonra desenkronize oluyoruz ve normal hayatta bizim olduğumuz yeri eski profesör ve adamları basmış oluyor, sana bi tane silah veriyor(hidden blade olması gerek) ve onla o adamları öldürüyosun, en sonunda profesör kaçıyo derken oyun bitiyodu diye hatırlıyorum. :D
Yanlış hatırlıyo da olabilirim kusuruma bakmayın çok oldu biteli.http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/ gene var galiba o şişko
sonra prof kaçıyo işte yazı dizini yapımcılar fln yazılarda bitti sonra marriyonun villasındayım hariytaları kontrol ettim görev gözükmüyo yanlız aranıyor afişleri var oyun bitti tmm ama nie gene maryonun villasındayım