Gerçekten harika bir trailer olmuş....İlk çıkan oyunla arasında epey bir fark oldupğu hemen belli oluyor.....İyi seyirler..Video için aşşağıdaki linki tıklayıp yaşınızı giriniz.
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50811
Assasin's Creed II Muhteşem videosu
İlk oyundan farklı olarak fly machine var.Suikastcimizn kıyafetinde biraz değişiklik var.Farklı suikast teknikleri getirilmiş.Birde her 2 elimizdede suikast bıçagı var.Aynı anda 2 kişiyi öldürebiliyoruz.Dövüş şekilleri değişmiş karşımızdakinin silahını alabiliyoruz.Sis bombası atabiliyoruz ve yüzebiliyoruz.Hepsi güzel gelişmeler.Ama bence ilk oyunun en kötü yani görevleriydi.Sanki kendini tekrar ediyor gibiydi görevler.Umarım bu oyunda oyle olmaz.
Release: Q4 2009
Genre: Action
Platform: PS3/X360/PC
At the end of the video tell us what you think and weigh in on this upcoming game release. Click the link to one of the following 3 comment areas at the end of the video and give us your thoughts. Want It, Hate It, Not Sure
FOR MORE MACHINIMA GOTO:
Publisher: Ubisoft
Go deeper into the mysterious, ultra secret society of assassins once again.
FOR MORE MACHINIMA GOTO:
Evet gerçekten güzele benziyor.
Oy oy oy. Mükemmel yahu. Dört gözle bekliyorum. Sanırım bilgisayarımı değiştireceğim.
Çok güzel ama gördüm ki yapay zekalı muhafızlardan birini döverken deiğer muhafızların bizi izlemesi sorunu devam ediyor.Umarım bu sorunu çözerler.
O zaman oynanabilirlik iyice zorlaşır diye düşünüyorum. Eğer zorluk dereceleri yaparlarsa iyi olur.
Ever zorluk derecesi iyi olur.Bir de oyun zorlaşır tabi ama hani en azından boş boş bakmasınlar öyle durmasınlar.Hareket etsinler en azından:D:D Ama saldırırken hep beraber saldırıyorlar o iyi.Hatta AC oynarken iki düşman aynı anda saldırınca hemen geri kaçabiliyordunuz ve düşmanların kılıçları birbirlerine çarpabiliyordu.O arada combo yaparsanız Altair kılıçlara basıp zıplıyor ve düşmanlarının arkalarına geçip bıçağını sırayla ikisinin de enselerine saplayabiliyordu.Umarım bu tür şeyleri AC2'de de görebiliriz.Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 05 Temmuz 2009 21:55
Oyun kasımda çıkacak..Umarım o zaman kadar bu tip ufak detaylarıda gözden kaçırmadan çıkartılar...
Ama videonun sonundaki olay çok güzel.Adam o kadar bağırıyor çık karşıma korkak mısın gibi şeyler diyor.Fakat muhafızlarını öldürdüğümüzde soğukkanlılığını koruyamıyor malesef:D
vawwwwww e süper olmus ya bu :)
İlk oyunu oynarken çok sıkılmıştım oyunun tek düzeliğinden ve bitirmeden kaldırdım oyunu umarım bu öyle değildir.sonuçta videolardaki gibi olmuyor oyunlar.