arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi bilgisayarımızın bazı oyunlara yetip yetmediğini inceleyebiliyoruz
benim sorum ise şu ;Assassin's Creed oyununun cpu yu core 2 duo 2.2 istediğini görüyorsunuz resimde.benim cpu core 2 duo 2.6 olduğu halde neden cpu testinden geçemiyor?
Assasins Creed sistem gereksinimleri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
661 mesaj
arkadaşım işletim sistemi systemreferenslab ta desteklenmiyo o yüzden böyle gözüküyo
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
o site arada öyle sapıtabiliyor, merak etmeyin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
473 mesaj
SystemRequirements Lab'da bazen öyle hatalar oluyor. Takmayın.
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
boş iş o site falan..o siteye göre benim eski pc de ki fifa 09u oynamak hayal di...ama öle olmadı..
online olarak oynadım fifa 09 ..kasma oluyordu tmm da , gayet zevkli bir şekilde maç yapıyordum : )
O site hikaye arkadaşım sadece sistem gereksinimleri ile senin sistemini karşılaştırıyor kaldıki; oyunların sistem gereksinimlerinede inanma bir oyunun çalışıp çalışmayacağını denemeden bilemezsin ben assasins greedi eski amd athlon (tek çekirdek) işlemci ile canavar gibi oynamıştım senin pcde çok rahat oynarsın.
O site hikaye arkadaşım sadece sistem gereksinimleri ile senin sistemini karşılaştırıyor kaldıki; oyunların sistem gereksinimlerinede inanma bir oyunun çalışıp çalışmayacağını denemeden bilemezsin ben assasins greedi eski amd athlon (tek çekirdek) işlemci ile canavar gibi oynamıştım senin pcde çok rahat oynarsın.benim pc şöyle;
intel core 2 duo 2.60ghz
3gb ddr2 667mhz ram
ati radeon hd 2400 pro 512mb
19'lcd monitör
windows 7 rc 7100
benim pc kaldırırmı bu oyunu??