oyunun videosunu izledim güzel bi oyuna benzio oyunun konussu nedir tavsiye edermisiniz ???
assassin' creed
Bildiğim kadarıyla kiralık katilsin.Tabi geçmiş zamanda.
Günümüzden bir zaman makinası ile geçmişe gönderilen bir adam ve bu adamın yapacagı işlerle tarihe müdahele etmesi olarak özetleyebiliriz konuyu.Oyun benim için en iyi 3. şahıs oyunu.Zevkler tartışılmaz ama denemezsen pişman olursun =)
Hayatımda gördüğüm en iyi dövüş sistemine sahip oyunlardan biri.. Ayrıca şehirden çıkınca dağınık halde bulunan türk boylarına da rastlayabiliosun ve türkçe konuşuyorlar..
arkadaşlar bi soru sorcam pickpocet işi nasıl yapılıo bi işaret çıkıo ona basıp f ye basıcam ama o işareti anlayamadım bi yardım lütfen
melihfbarkadaşlar bi soru sorcam pickpocet işi nasıl yapılıo bi işaret çıkıo ona basıp f ye basıcam ama o işareti anlayamadım bi yardım lüYürürken "Shift" tuşuna basılı tutacaksınız.
o pickpocet ı çalcaam kişinin yanına gidince shifte basılı tutup f ye basıcam doğru anlamışım dimi:D
melihfbo pickpocet ı çalcaam kişinin yanına gidince shifte basılı tutup f ye basıcam doğru anlamışım dimi:Sadece "shift"e basacaksınız. F tuşuna daha önce, kilitlenmek için basmış olmanız gerekiyor.
peki şu bilginlerle şehrin içine girdiim bölümde ne yapıcam haritada bi işaret çıkmıo nereye gidip naapcam bi yardım edermisiniz
Kulelere tırmanacaksınız. Harita açılır o zaman.
ya jarusalme geldiimde oyun ya hata verio yada o çıkan beyaz ekrnda takılı kalıo adamla oraya buraya gidiom orda takılıo
Benim de başıma geldi. Çoğu korsan dvd'lerde Jerusalem bölümü bozuk. İnternetten Jerusalem görevleri tamamlanmış bi save indir, oynamaya devam et ;)
ya arkadaşlar indirdm indirdiim save yi atmam gereken yer
C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
burası ama ben adminisatöre girdiimde application data die bi dosya bulamıorum öbür dosyaları karıştırdım ubisoft yok nerde bu dosya
Araçlar > seçenekler > görünüm > gizli klasörleri göster. Bunu seçince dosyayı görürsün ;)
arkadaşlar ben kendim yaptım ama arkadaş D: ye yüklemiş oyunu onda bulamadık ubisoft u D: ye kurmasındn kaynaklanabilirmi??
D'ye yüklemiş ondan bulamadık diyosun, sonra D'ye kurmasından kaynaklanabilrmi diyosun. Kendin vermişsin cevabı ztn sorunda hallolmuş neyi soruyosun anlamadım..
işte bunda nereye kopyalıcaz save dosyalarını
C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
Save buraya gidiyosa oyunun D'ye yada C'ye yüklenmesi bişeyi değiştirmez. Yani sende save nerdeyse arkadaşında da orda olması lazım...
bnm pc emi problem war application data da ubisoft die bi dosya yok başka bi yere kaydetmiş olabilirmi nerdedir bu dosya