Arkadaşlar şimdi bende Assassin's Creed 2 var. Kurulmuş. Klasörleri falan tam, oyun açılıyor. Ben bu oyunun kurulmuş klasörünü USB Disk'e kopyalasam ve ordan da başka bilgisayara kopyalasam açılır mı?
Yani kurmak mı gerek? Kurmadan, kopyala-yapıştırla açmak için ne yapmak lazım?
Assassin's Creed 2 Yüklemeden Oynamak?
Sadece Assasin's Creed 2 değil. Diğer tüm oyunları da dediğiniz gibi oynabilmeniz için programın çalıştırdığı dosyaları kopyalamanız yeterli. Eğer oyununuzu başka bir yere kurmadıysanız Program Files da bu dosyaları bulabilirsiniz.
Yani ben şimdi oyunu kurduğum yerdeki dosyalarını kopyalayıp arkadaşa atsam oynayabileceğiz?
Oynayamassın arkadaşım regeditte olan dosyalar app datada olan dosyalar var vb.1. Regedit de yer alan dosyalar sadece herhangi bir oyunun sistem tarafından tanımlanmasını sağlar. Ama çalışmasını engellemez. Oyunu sistemden kaldırdığınızda regedit de oyunun kalıntı verileri gözükür. İsterseniz regedit i inceleyebilirsiniz.
Yani o şekil oynayamassın ama birileri oyunu portable hale getirmiş yada sen getirirsin anca öyle oynarsın.
2. Appdata da yer alan dosyaların içinde asla oyunun çalışmasını engelleyecek veri konulmaz. Yalnızca oyun sırasında kaydedilen save dosyaları ve yine kullanıcı tarafından oluşturulan dosyalar bulunur. Bu dosyalar silindiğinde sistem tarafından yeniden oluşturulur. İsterseniz deneyebilirsiniz. Saygılar...
1. Regedit de yer alan dosyalar sadece herhangi bir oyunun sistem tarafından tanımlanmasını sağlar. Ama çalışmasını engellemez. Oyunu sistemden kaldırdığınızda regedit de oyunun kalıntı verileri gözükür. İsterseniz regedit i inceleyebilirsiniz.ama pes çalışmaz reg dosyası olmadan
2. Appdata da yer alan dosyaların içinde asla oyunun çalışmasını engelleyecek veri konulmaz. Yalnızca oyun sırasında kaydedilen save dosyaları ve yine kullanıcı tarafından oluşturulan dosyalar bulunur. Bu dosyalar silindiğinde sistem tarafından yeniden oluşturulur. İsterseniz deneyebilirsiniz. Saygılar...
ama çoğu oyun çalışırSon Düzenleme: Flapjack ~ 27 Ocak 2012 17:41
ama pes çalışmaz reg dosyası olmadanÖrnek verecek olursak forumda Pes 2012 regedit diye bir konu açılmış. Kurulumun başlayamadığı anlatılmış. Program kurulurken kayıt defterine bazı dosyalar işlenir. Programın kurulumunda regedit verileri bulunmadığı için kurulum başlanamıyor. Ama yine de regedite ve kuruluma ihtiyaç olmadan da sadece oyunun dosyaları ile yine oyun oynanabilir.
ama çoğu oyun çalışı
Arkadaşlar attım da çalışmadı Game'ye girince Error Code 1. hatası verdi Launcher'e girince 0x2000 falan öyle alt alta bişeyler yazdı.
Ben şimdi regedit HKEY Curret User - Software - Ubisoft - Assassin's Creed 2 klasörünü sağ tıklayıp ver dedim ve masaüstüne geldi o. Şimdi onu arkadaşta kursak oyun açılır mı?
Lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum fazla zamanım yok.
kardeşim oyun hafifse öyle yaparsın eger 5 gb den fazla ise assassin dosyalarini teker teker bilgisayarda yerleştirmen lazim yksa açamazsin zaten assassin hafif bir oyunda deildir