Assassin's Creed Bh. Sıkılıyorum..Yardım lütfen..

ksk33
05-08-2011, 22:56   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
66 mesaj

Assassin's Creed Brotherhood'da görevlerin ne kadar sürdüğünü bilmiyorum..Ha bire görev geliyo..Şu an benim suikastçı yardımcılarım var (2 tane)..Onlar bana yardım ediyo..
Ve bi adamı takip ediyorum..Garip bi tipi var.Adama yaklaştıkça beni görme olasılığı artıyo ve eğer görürse görev olmuyo..
Peki şimdi daha ne kadar kaldı? , leonardo da vinci görevleri felan varmış..Daha bilmedeğim dolu şey var.

Bu görevler ne zaman bitiyo.Nasıl bi oyun yaw bu :D
Yardım eder misiniz?..

infazci6100
05-08-2011, 23:09   |  #2  
infazci6100 avatarı
Yıllanmış Üye
1,108 mesaj

harıka bı oyun ama sıkabılıyoda takıp gorevı var baya ama tahmınen yarıladın oyunu sonrada cok buyuk bınalara cıkıyosun kurt gorevlerı var onlar cok ketyıflı zaten harıtada hersey zorunlu deyyıl unlem ısaretlerını yapsan oyun bıtıyo hemen ana gorev onlar benm oyun da ılerleme yuzde 60 gosterıyodu bıtdı unlemler dısındakılere gıtmedım cok fazla kalmamıstır dewam et guzellesıyo ılerledıkce baslar basıt sıkıcı gelebılır

damidik
06-08-2011, 23:10   |  #3  
Üye
50 mesaj

abi o bölüm uzun biraz adamı takip ediyon adam bi parti gibi bi yere gidiyo sen onu takip edip partiye katılıyon bi arkadasını mı ne kurtarıyon hatırladıım kadarıyla sıkıldıysan git borgia towerlerini falan yak bide yardımcılarını artırman lazım