Assassin's Creed III [RELOADED]- FULL - Torrent

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
baymd
03-02-2013, 19:17   |  #1  
baymd avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

...

okinkurt
03-02-2013, 19:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Sitede korsan paylaşım yapmak yasak ban sebebidir :).

Banned
03-02-2013, 21:04   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
142 mesaj

Yahu adam olmayacak mısınız ? 50 kere söylüyorum yapmayın etmeyin diye. Yaptığınız suç diye ama dinlemeye niyetiniz yok.

REdbLACKI
03-02-2013, 21:35   |  #4  
REdbLACKI avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
654 mesaj
Alıntı: Long Live Apple  
Yahu adam olmayacak mısınız ? 50 kere söylüyorum yapmayın etmeyin diye. Yaptığınız suç diye ama dinlemeye niyetiniz yok.

Arkadaşim ''paylaşmak'' ne zamandır suç oldu ? Ağzı kulaklarına varıyor

Banned
03-02-2013, 21:50   |  #5  
Banlandı
142 mesaj
Alıntı: REdbLACKI  

Arkadaşim ''paylaşmak'' ne zamandır suç oldu ? Ağzı kulaklarına varıyor

There's another creature who is barking.

okinkurt
03-02-2013, 21:54   |  #6  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Sana baktıkça gülüyorum :D komedi ya :D 50 defa sölüyomuş anlamıyolarmış vah vah diyene bak D:

Kara Şövalye
03-02-2013, 22:01   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Old habits die hard.

Banned
03-02-2013, 22:08   |  #8  
Banlandı
142 mesaj
Alıntı: okinkurt  

Sana baktıkça gülüyorum :D komedi ya :D 50 defa sölüyomuş anlamıyolarmış vah vah diyene bak D:

Sen de onlardan birisin. Bu site de tek düzgün kullanıcı var oda Kara Şovalye ama o da sizin gibi gelişmemiş değil. Her şeyin farkında.

okinkurt
03-02-2013, 22:15   |  #9  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
 Sen de onlardan birisin. Bu site de tek düzgün kullanıcı var oda Kara Şovalye ama o da sizin gibi gelişmemiş değil. Her şeyin farkında.

Senin gibi gelişmiş olmaktansa geri kalırım daha iyi senin geliştiğin yer neresiymiş çapın ne senin kara şovalye adlı üyeyi kendine alet edip cepemi acacaksın yani o adam korsan karşıtı bir üye senin gibi kökeni nedir nereye tapar belli olmıyan birisi değil yaptığın şeylerin alayı yamuk geldin bize doğruluk dersimi verecen hadi ordan .

okinkurt
03-02-2013, 22:17   |  #10  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söliyene bakarım adam mı diye demişler sen önce kendini bir düzelt adam ol.

Banned
03-02-2013, 22:19   |  #11  
Banlandı
142 mesaj

Senin gibi gelişmiş olmaktansa geri kalırım daha iyi senin geliştiğin yer neresiymiş çapın ne senin kara şovalye adlı üyeyi kendine alet edip cepemi acacaksın yani o adam korsan karşıtı bir üye senin gibi kökeni nedir nereye tapar belli olmıyan birisi değil yaptığın şeylerin alayı yamuk geldin bize doğruluk dersimi verecen hadi ordan .

Ne alakası var ? Bir tek siz mi akıllısınız da biz para ödüyoruz ? Umarım bir gün emekleriniz gider, o zaman anlarsınız ne demek istediğimi. Hadi yapyıorsunuz, bir de utanmadan yazıyorsunuz. Ben size demiyorum ki, hemen yarın alın. 1 yıl sonra olsun orjinal olsun diyorum. Ben bazı oyunlar için bekliyorum açıkçası. Hırsızlık yapmaya alışmadım.

REdbLACKI
03-02-2013, 22:21   |  #12  
REdbLACKI avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
654 mesaj

Bizim bularalarda Türkiye de yani ''ÇOK HAVLAYAN İT ISIRMAZ'' derler anladın sen onu. Neyse millet bi eğlencemiz daha çıktı anlaşılan DansKahkahaKahkaha

okinkurt
03-02-2013, 22:23   |  #13  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
 Ne alakası var ? Bir tek siz mi akıllısınız da biz para ödüyoruz ? Umarım bir gün emekleriniz gider, o zaman anlarsınız ne demek istediğimi. Hadi yapyıorsunuz, bir de utanmadan yazıyorsunuz. Ben size demiyorum ki, hemen yarın alın. 1 yıl sonra olsun orjinal olsun diyorum. Ben bazı oyunlar için bekliyorum açıkçası. Hırsızlık yapmaya alışmadım.

Offf arkadaşım hakkat anlamıyomusun işinemi gelmiyor ? benim sölediğimi le korsan oyunun ne alakası var höh yani sen önce kendi yanlışlarını düzeltte milletin kilere sonra el atarsın diyorum kapiş ? 50 kere  sölüyorum anlamıyolar diyosun sen cok anlıyon dimi ? 5 defa ban yedin anlayıştan bahsedince tuaf oluyor bunuda acmak zorunda kaldım oyyy oyy :D mesele korsan değil.

Kara Şövalye
03-02-2013, 22:25   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Kırmayın 3 günlük dünya için birbirinizi. Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde okuyan bir üniversite öğrencisiyim sadece, harçlığım yettiği sürece almaya çalışıyorum oyunlarımı ki hep indirimleri takip ederim kısaca benim tarafım belli.. Mesela çıkalı 2 ay olmamış Hitman Absolotion'ı Professional Edition olarak + tüm DLC'leri ile birlikte 22$'a aldım geçen gün biraz takip edince cazip fırsatlar çıkıyor. Kahkaha Çocukken aldığım oyunun korsan olduğunu bile bilmezdim bir kaç kez ucuza orjinal oyun aldıktan sonra arkası geldi zamanla böyle oldum. Orjinal almak isteyipte fiyattan yakınanlara tavsiyem biraz beklemeleri genelde özellikle büyük oyunlar piyasaya çıktıktan belli bir süre sonra illa ki güzel indirim görüyorlar.

Bunun haricinde bölümüme göre mümkün mertebe Türkçe yazmaya çalışıyorum, kelimenin Türkçe karşılığı aklıma gelmezse düşünürüm artık dakikalarca neydi diye ya da eş anlamlısıyla yolu tutturmaya çalışırım.

Apple bir 360 kullanıcısı doğal olarak konsolu savunuyor ki haklı yanları var konsollar oyun oynamak için yapılmış aletler ama Xbox, Türkiye'ye yeni gelmişken insanlarda 360'ın fazla olmaması bile çok normal, oyunlarını bulmak bile mesele mağazalarda. Belki 720 ile biraz yaygınlaşır, elimde kendime ait bir televizyonum olsaydı bende şu anki sistemi toplamaktansa konsol alırdım ama şartlar öyle değil maalesef.

Son olarak dediğim gibi birbirinizi kırmanızı gerektirecek bir şey yok 3 günlük fani dünya için.

okinkurt
03-02-2013, 22:30   |  #15  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: Mr.Death  
 Kırmayın 3 günlük dünya için birbirinizi. Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde okuyan bir üniversite öğrencisiyim sadece, harçlığım yettiği sürece almaya çalışıyorum oyunlarımı ki hep indirimleri takip ederim kısaca benim tarafım belli.. Mesela çıkalı 2 ay olmamış Hitman Absolotion'ı Professional Edition olarak + tüm DLC'leri ile birlikte 22$'a aldım geçen gün biraz takip edince cazip fırsatlar çıkıyor. Kahkaha Çocukken aldığım oyunun korsan olduğunu bile bilmezdim bir kaç kez ucuza orjinal oyun aldıktan sonra arkası geldi zamanla böyle oldum. Orjinal almak isteyipte fiyattan yakınanlara tavsiyem biraz beklemeleri genelde özellikle büyük oyunlar piyasaya çıktıktan belli bir süre sonra illa ki güzel indirim görüyorlar.

Bunun haricinde bölümüme göre mümkün mertebe Türkçe yazmaya çalışıyorum, kelimenin Türkçe karşılığı aklıma gelmezse düşünürüm artık dakikalarca neydi diye ya da eş anlamlısıyla yolu tutturmaya çalışırım.

Apple bir 360 kullanıcısı doğal olarak konsolu savunuyor ki haklı yanları var konsollar oyun oynamak için yapılmış aletler ama Xbox, Türkiye'ye yeni gelmişken insanlarda 360'ın fazla olmaması bile çok normal, oyunlarını bulmak bile mesele mağazalarda. Belki 720 ile biraz yaygınlaşır, elimde kendime ait bir televizyonum olsaydı bende şu anki sistemi toplamaktansa konsol alırdım ama şartlar öyle değil maalesef.

Son olarak dediğim gibi birbirinizi kırmanızı gerektirecek bir şey yok 3 günlük fani dünya için.

Benim korsan konusu veya konsolu savunması ile ilgili bir sorunum olmadı hiç zaten dedim daha önce oyun ucuzlayınca alınmalı 20 tl ise bi oyun gidip korsan kullanılmamalı hem fikiriz lakin benden alıntı yapıp ing yazmak benim atalarıma hakaret etmek site den 5 defa ban yiyp üyelerle dalga geçmek ve seviye dersi vermek ile ilgili sorunum olur her zamanda yazarım karşlılığını ben bu adamı  adammıı kızmı onuda bilmiyorum :D defalarca uyardım gerektiğince ancak devam etii sana saygım var ancak bu adama alet olma yaptığı tek şey bilez geçmek millette .