evet cevaplarınızı bekilyorum...
Assassin's Creed mi Call of Duty 4 mü?
Hım..Bir düşüneyim. CoD modern zamanımıza göre Assassin's Creed ise 1190'lı yıllar. Ben burada hikaye için Assassin's Creed'e oyumu veriyorum. Orta Çağ Avrupası ve Kudüs daha çekici geliyor. CoD gibi fps oyunlara çok alıştık. Farklı kurgulanmış oyunlar bekliyoruz şirketlerden:D
ikiside farklı tarzlar aslında
ankette bir yanlışlık var bence
(bu arada boş oy verdim)
ikiside farklı tarzlar aslındaAynen bencede konu olsun, tür olsun, mekan olsun, zaman olsun ikiside birbirinden çok farklı oyunlar.. Açıklayamıyorum şimdi ama karşılaştırılmaz yani bunlar... :)
ankette bir yanlışlık var bence
(bu arada boş oy verdim)Son Düzenleme: By.LicH ~ 25 Temmuz 2009 23:34
Elmayla armut karşılaştırması tabi. Ama "Assassin's Creed" de bambaşka bir oyun yani. Bence şu ana kadar oynadığım en iyi oyun.
Ac yi korsan alıp çok beğendiğimden dedim ki gidip orjinal alıyım ubisoftta katkım olsun 2 yi çıkarsın.:)Saolsunlar beni kırmadılar sonbahar gibi 2 geliyor.:)
soruya cevap yok boyle bır karsılastırma da yok zaten kolay gelsın. :D
Monoton görevlerini tekrar tekrar yaptırmasıyla kendisini benden soğutması ve en fazla 4. bölümüne kadar dayanabildiğim Assassin's Creed'in Call of Duty'nin hiç bir serisi karşısında şansı yok benim için.
bence call of duty çok iyi ama diğerini bilmem
Sanırım arkadaş iki oyunu da oynayanlar için ''Hangisini oynamaktan daha çok zevk aldınız'' demek istemiş.Yani oynanabilirlik devreye giriyor burada da.AC harika bir oyundu.Ama uzun ve geçilmeyen konuşmaların yanı sıra aynı görevler bir süre sonra sıkıyordu.Ve bir FPS fanatiği olarak COD 4 diyorum.Gerçi COD 5 olsa oyumu ona da verebilirdim.
Çok farklı iki oyun yanlış karşılaştırma