arkadaslar deli olcam oyunu setup fln yapıyom kendisi directx fln yüklüyo updateyi yapıyorum içindeki "ubiorbitapi_r2.dll" adlı dosyayı UBİSOFT GAME LAUNCHER'E kopyalıyorum açılmıyor" ubiorbitapi_r2.dll" bunu kopyalamaddan girsem açılıyo ama üyelik istiyo üye oldum sonrada cd key istiyo?
:((
assassins creed 2 yükleme sorunu acil !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hiç gülcek durumda deilim yorumun için saol
başka çözüm söylicek biri yokmu?
tanıdığım bir cd ciden alıyom oyunları hep çalışıyo(orj deil oyun ) ama aldığım asas çalışmıyo içinde key yok bendeki sorun başkalarındada varmış forumlarda gördüm crack yapın geçer diyolar bir sürü yaptım patch yükledim yok :(
arkadaşım bende diyorum ki forumda bu tür şeyler için yardım istemek yasak.. o yüzden aldığın cd ciye sor derim.. anca bu kadar yardım edebiliriz.. tavsiyem steam a üye ol arada güzel indirimler oluyor mesela geçen 1$ a bi dolu oyun vardı hemde orj. indir kur istediğin kadar oyna, bi sorun olursa teknik destek vs. elinin altında :D
peki bakarım belki
son sorum
bende "ubiorbitapi_r2.dll" adlı dosyayı gerekli yere kopyalarken bunla degistirmek istiyormusunuz demesi lazım bende yönetici izni istiyo devam diyom yeniden dene diyo kopyalamıyo ancak dosyayı taşırsam oluyo
win7 ultimate 32bit