asus 52Xmax cd okuyucumda sorun var,çok ilginç bir sorun,program cd'lerinin hiç birini okumuyorken ,flim ve müzik cd'lerini okuyor,,bozuk desem değil...nedir bu?...ne mantıktır?...lütfen yardım edin....
asus 52Xmax sorun var
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.peki oyunlarıda çalıştırıyormu bence sorun cd-romu bilgisayara tanıtırken sürümdeki bütün içeriklerin tanıtılmamasından kaynaklanıyor cd-romu tekrara tanıtmakta fayda var.
arkadaşım yardımın için minnettarım ama ben biraz acemiyim bilgisayar konusunda.daha açık yazabilirmisin,gerçi anladım galiba; cd sürücüm E sürücüsü olarak bulunuyordu onu kaldırdım,xp pro işletim sistemi kullanıyorum,ve bilgisayarı kapatıp açtığımda xp otomatik yüklüyor zaten ama...sorun devam ediyor :( bu arada oyun cd lerinide okumuyor
Bende benzer bir sorun vardı. Ben gittim bir dvd-rom aldım. Ama sen bi firmware güncellemesi yapabilirsin. Dikkat et çok risklidir bu işlem! Ancak sorununu başka türlü çözebileceğini düşünmüyorum.
kardeşim adam acemiyim diyo sen firmware den bahsediyon
sen cdromu sök arkadaşının makinasına bi tak bakam nası olcek
bitane cdrom temizleme kiti al ve temizle[:I]
eyvallah günaysay kardeş bende firmware de ne diye düşünüyordum, :)..temizleme cd'si aldım ama onuda okumadığı için temizlemedi.........[V]