Asus 8800 GT piyasya yeniden ne zaman gelcek.Bu konuda bilgi sahibi olan varsa cevap yazabilirmi. Yeni bilgisayar alcam bu aralar ama Asus 8800 GT olmadığı için piyasada şu anda alamıyorum yeni bilgisayar
Asus 8800 GT ne zaman gelcek
Sınırlı sayıda üretti zaten bütün üreticiler 8800gt'yi.Yeniden çıkması için talepin fazla olması lazım.Zotac markalı 8800gt var.Asus şart değildir umarım
Açıkcası Asus şart benim için bana kalsa başka markada alırımda iş abimde bitiyor yoksa benim iş yaza kalcak gibi yaza kalırsada benim işime yaramaz bana 1-1.5 ay içersinde yeni bilgisayar lazım can skıntısından patlıcam yeni hiç bir oyunu oynıyamıyorum zaten yazdan sonra ekisi kadarda oturamıcam PC başında helde okul bitip çalışmaya başlıyınca belkide çok çok az oturcam PC başında çünkü akşamları abim oturur genelde PC de şu sıralar PC başında oturmuyor sadece ama 1-2 ay sonra başlar akşamları oturmaya.Bu yüzden yazı bekliyemicem açıkcası.
8800 gt çok talep var aslında ama sırf firmalar piyasaya sunmuyor diye insanlar alamıyor birde asus bu kartı en az üreten başka markaların var piyasada ama asus yok.Durum böle olunca insanlar asus yerine başka firmalara yöneliyor buda bana göre asus firmasını yanıltıyor taleb yok diye onlarda satmıyor bunu ama kendi hataları