Asus AN-307-5 F3SA 15.4/T7700
kardeşim bu seni baya bi götürür. bence fazlasıyla ii. fiyatı uçuk da diil performansa göre
süper derim... bayaa iyi bir bilgisayar.. ben de asus kullanıyorum.. gayet memnunum tavsiye ederim..
Arkadaşlar bir sorum daha olacak monster ın da oldukça iyi olduğu ve grafik işlemlerini oldukça rahat halledebiliceğini duydum.
Birisi bana anlatabilir mi güvenilir bir marka mıdır, teknik servisi nasıldır??
Eğer önerebileceğiniz başka marka ve modeller varsa yazarsanız sevinirim.
Monstersa koy sepete dıyorum. Monsterın arkasında Asus guvencesı var. Teknık servısı de gayet başarılı. Ben test edıp kullanma şansına kavuştum. Evımdekı masaustu sısteme resmen kafa tuttu.. Sana
önerim bu olacaktır.200 YTL daha kendını zorlarsan 8700M GT ekran kartıyla yapamıcan iş açamıcan oyun olmaz. Eger olmaz dersen sana bunu öneririm http://www.fokusbilgisayar.com/a ... sp?product=T75FL902
monster ı düşünmeye başladım daha karar vermedim yukarıda linkini verdiğim bilgisayar hakkında ne düşünyorsun ekran kartı konusunda tereddütlerim vardı da.
oyun ve tasarım yapabılecegın bi sistem için masa üstü her zaman tercihimdir.. bi masa üstü diz derim . hem en az 800 ytl len cebnde kalır. kullanım koşullarına göre illaki laptop diyosan sundugun makına çok çılgın görünüyor.. ekran kartı hakkında pek bilgim olmadıgı için yorum yapamıcam.. o paraya fazlasıyla değer bi sistem .. ASUS olmasıda cabası .. makınanın sahip oldugu ekran kartını bi araştır .. olumlu cevaplar alırsan asus derım ben ..