asus bort ve kitlenme

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
horde_1
10-03-2004, 22:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

asus i7205 workstasion anakart 512 ddr 400 ram 3.0 p4 533 işlemci ,ati radion 9700 ekran kartı
sistemim acılır ken kitleniyordaha bios ideleri görmeden kitleniyor rak ok. dedikten sonra cmos u siliyorum düzeliyor ama daha sonra süre sabit değil aynı sorunu tekrar veriyor  anlayamadım ram desem rak ok diyep gectikten sonra kitleniyor bios a bile giremiyorum (120 gb ide hdd. var işletim sistemi xp pro=

gokhantutar83
15-03-2004, 15:03   |  #2  
Yeni Üye
48 mesaj

GÜÇ KAYNAĞINI KONTROL ET.ARIZA ORADAN OLUYOR ZANNEDERSEM.ÖNCELERİ SİSTEM STABİL SONRADAN BÖYLE KİLİTLENMELER OLUYOR İSE İLK ÖNCE BAŞKA BİR GÜÇ KAYNAĞI SONRA RAM SONRADA ANAKARTI DEĞİŞTİRME YOLUYLA DENE.İŞLEMCİNİN AŞIRI ISINMASI DA AKLIMA GELEN BİR ETKEN ANCAK BU EN SON İHTİMALLERDEN.BÜYÜK İHTİMALLE POWER SUPPLY DE.GÜÇ KAYNAĞINDAKİ DENGESİZ DAĞITIM KİLİTLENMELERE SEBEP OLABİLİR.UMARIM DÜZELTİRSİN...

samet_sar
17-03-2004, 17:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

birader hiç güç kaybnağiyla falan uğraşma senin yapman gereken tek bir şey var o ram'ı değiştirmek şimdi sen diyeceksinki neden ram,cevabi çok basit şimdi çıkan yeni ramlerde uyum problemi baş gösterdi.bunun nedeni ramlerin board,işlemci secmelerinden kaynaklanıyor.onun için pc'yi aldığın yere gidiyorsun sarvisteki arkadaşlara ram'ını değiştirtiyorsun...:)