ASUS Commando mu? MSI PLATINUM mu?
ARKADAŞIM LİNKLERE BAKMADAN YAZIYORUM ASUS TABİKİ
BENİM ESKİ BİLGİSAYARDA(1998 MODEL) ASUSDE NE ZAMAN Kİ FİFA 2006 İ ÇALIŞTIRMADI DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM ŞİMDİ YİNE ASUS ALDIM
iki ankartta gerçekten iyi bence hemen hemen aynı özellikte burada ayırt edici özellik heralde fiyat gibi
commando ile platinum kiyaslanamaz bence. fiyatlari yakin da olsa amaclari farkli. commando SLI ya da crossfire yok bildigim kadariyla. bu yuzden oyunlarda cift ekran karti kullanmak guc olur. ayrica donanim ozellikleri kutu icerigi commando nun daha iyi.
MSI platium alırım
ödülleri ortada.
Ben asus commando alırdım arkadaşım.
İki ankartta sonuçta i965 chipsetini kullanıyor diyelimki Crossfire bir sistem kuracaksın PciExpress yuvalarından birisi x16 diğeri ise x4 modunda çalışıyor yani bundan ne kadar verim alırsın intel975 chipseti gibi 8x 8x iki yuvayada paylaştırmıyor zaten intelin referans kartında ikinci pci-express ekran kartı yuvası yok diğer üreticiler extra giriş koyarak sözde crossfire teknolojisini kullanmaya çalışıyor zaten Sli intel chipsetlerde kullanılamıyor kaldıki i965 chipsetin ne SLI nede Crossfire desteği yok yani şuraya glmek istiyorum bence insan ihtiyaçları nereye eğilimliyse ona göre bir seçim yapılması gerekir.Eğer çift ekran kartına ihtiyaç yoksa bence daha ucuz ve kaliteli ürünlere yönelenile bilir mesela MSI - P965 NEO-F gibi veya GIGABYTE - GA-965P-DS3 gibi
erkanc katılıyorum yorumuna
erkan kardeş haklı bencede bir bak istersen.
[url][/url]http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1707