Herkese selam
asus eah 3870x2 1 gb ekran kartim var
catalyst 8.5 vardi 8.6 yaptim herhangi birr videoyu actigim zaman görüntü yok sadece ses var ayarlarinin hepsine baktim bir sorun yok, catalyst 8.7 cikti onu yükledim yine ayni sorun var 8.5 yükledigim zaman videoda calisiyor ses de var
kafayi yemek üzereyim nerde sorun var anlayabilmis degilim
lütfen yardim :(
asus eah 3870x2 acil yardim
çok ilginç acaba bi codec felan mı istiyo bende merak ettim
k-lite codec pack i kur düzelecektir
öncelikle ilgilenen herkese tesekür ederim
arkadaslar 8.5 catalystte herhangi bir codec e ihtiyac duymayan bir bilgisayar
8.6 ve 8.7 catayst sürümleri yüklendiginde codec paketine ihtiyac duymasi biraz anormal degilmi? codec e ihtiyaci varsa sesin varolupda görüntünün olmamasi anormal degilmi? calistirdigim videolar degisik formatta deilki ayrica media playerin herzamanki calistirdigi dosya tipleri bunlar
avivo tamamen kullanilamiyor tekrar tekrar kaldirip kurdum ama olmuyor :(
birde catalyst den avivo ayarlarına da bi bak istersen maden eski sürümde war yenilerde yok o zamn sorun ayarlarda dır
Herkese selam
öncelikle ilgilenen herkese tesekür ederim
avivo ayarlarini hicbir sekilde degistiremiyorum 8.5 catalyst kurdugumda avivo ayarlari degisiyor 8.7 catalyst kurdugumda avivo ayarlari kilitleniyor :(
c den kaldirdim driveri tamamen kaldirdim yeniden kurdum yine olmuyor
:(
kardeş inşallah yardımcı olabilirim sana bende 3850 kullanıyorum yapacağın ilk şey atinin sitesinden sadece ama sadece 8,7 display driver indir ve elindeki mevcut cd ile en eski sürümü kur arkasından pc yeniden başlat açıldıktan sonra program ekle kaldırdan sadece ama sadece display driver kaldır diğer eski bileşenler kalsın ve tekrar pc yeniden başlat başlattıktan sonra 8,7 kur tekrar pc yeniden başlat o zaman sorun hallolmuş olur bende 3850 serisinin standart cd var ve avivo catalyst program kaldırma yardımcısı vs vs bunlar eski sürüm sadece display driver 8,7 sadece ama sadece display driver güncelle İNŞALLAH OLUR
ilgin icin tesekür ederim saint
hemen deneyecem tesekür ederim insallah olur