kuzenimin laptopu var iki tane açma tuşu var bende diyodum içimden iki tanaye ne gerek var diye ama bi açma işareti ve yanında koşan insan işareti olana bastım ve karşıma menü çıktı biraz şaşırdım kuzenim dediğimde bilgisayar okuyo hacettepede bana anlattı bende baya sevdim doğrusu ama bu express gateyi başka pclerde açmak mümkünmü
asus express gate harika bişey
anakartım asus genelde asus kartlara özgü bir uygulamadır ve linux tabanlıdır valla ben bile unuttum ne zaman kullanmaya başladığımı uzun zamandr kullanmaktayım masaüstü bilgisayar bendeki dediğim gibi aanakartı ASUS olan tüm arkadaşlar laptop,masaüstü farketöez kurabilir...
ne işe yarar windows tan erken açılır hatta 5 e katlar açılma konusunda windows'u eğer acil işin varsa windows'un açılmasını beklemeden direk express gate üzerinden internete messenger'e twitter,facebook,gibi sitelere ulaşabilirsin bir şey daha bir de türkçe kelimelere (sesli kelimelere desteği olsa müthiş olur...misal i harfine basınca ' böle çıkıyor başka örenmek istediğin varsa...
forumda bi arama yab bu konu hakkında diğer arkadaşlarımız açmıştı 3 konu...
Sadece Asus'ta değil, her sistemde çalışır Splashtop. Windows'un içine program gibi kurulur, açılışta sorar. Bazı taşınabilir bilgisayar üreticileri anlaşma yaparak bu şekilde açılış seçenekleri sunabilirler. İndirmek ve ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.
Ve yine linux windowsun önüne geçer
Asus ve yan markası olan(!) pegatron(%200 çin malı casperlarda geliyor) anakartlarda çalışıyor.Linux kernel 2.3xx tabanlı cloud işletim sistemidir.
Bu arada opensolaris deneyen var mı nasıl bir unixtir.Iyi midir?
Sadece Asus'ta değil, her sistemde çalışır Splashtop. Windows'un içine program gibi kurulur, açılışta sorar. Bazı taşınabilir bilgisayar üreticileri anlaşma yaparak bu şekilde açılış seçenekleri sunabilirler. İndirmek ve ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.Evet doğru,bunu kullanmadım bilgim yok ama
Benim kullandığım bundan değil
ama bide hardiske yüklü değil direktolarak anakartta ve ona özel bi tuşu bile var o tuşa basarsan direkt o açılıyor eğer diğer açma tuşuna basarsan direkt olarak açılıyor