asus f3sc çeşitli sorunlar!

bardamu
24-04-2008, 21:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Merhaba,
Dün bimeks'den asus f3sc aldım.Kasadan klik klik şeklinde bir takım sesler geliyor,sanırım bu f3 serisi kullanan herkesin gözlemlediği bir sorun.Ama bende bu sesler zaman zaman cızırtıya dönüşüyor.Örneğin iki klik sesinden sonra 30 saniye kadar klik seslerinin geldiği yerden cızırtı geliyor sonra tekrar klik sesleri ve yine cızırtı....Aynı sorunla karşılaşan var mı?Sanırım cızırtı pek normal değil.
Bunun dışında belki şu konularda da aydınlatabilirsiniz:Dün cihazı alıp ilk eve getirdiğimde evdeki adsl modemden daha önce başka bir laptop a bağlı sorunsuz çalışsan bir kablo bağladım.sorunsuz şekilde internete bağlandı.Bir süre sonra vista bir takım update işlemleri gerçekleştirdi ve restart attım.windowsun tekrar açılması en az 20 dakika sürdü.Ve bundan sonra internete bağlanmam münkün olmadı.Sanırım modemi görmüyor.
Ayrıca kafama takılan bir başka nokta da hoparlörlerle ilgili.Ses kalitesinin son derece düşük olduğunu gözlemledim.Film izlerken konuşmalar sanki boş bir salondaymış gibi,yankılı değilse bile biraz derinden geliyor.Müzik dinlerken sesi fazla açtığımdaysa ses boğuklaşıyor ve cızırtılılı hale geliyor.
Bilgilendiriseniz sevinirim.

1ol3irol
24-04-2008, 21:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj

cızırtı ve klik klik sesi hdd'den geliyo ve normal. ses konusunda da büyük ihtimalle echo (yankı) açık kalmıştır denetim masasına girip onu kapatırsın ve ses sürücüsünü güncelle. büyük ihtimalle de yankı açık olduğu için sesi fazla açtığında ses bozuluyo...

bardamu
24-04-2008, 23:16   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

çok teşekkür ederim ses sorununu söylediğiniz gibi denetim masasından hallettim.internet konusunda da yardımcı olabilir misiniz acaba?İnternet olmadan driver güncellemem mümkün değil.

1ol3irol
25-04-2008, 12:15   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj

hangi bilgisayardan internete giriyosan ordan "setup" dosyasını indir diğer bilgisayarına at (usb bellek, hafıza kartı, cd vs.) ondan önce de güncelleme geçmişini incele modemle ilgili bi sürücü yüklemiş mi?

sinstreet
25-06-2008, 11:47   |  #5  
Taze Üye
2 mesaj

bende bahsedilen sorunlar yok