Aldığım asus laptopun ayrı bir power tuşu var ve açınca asus işletim sistemine gidiyor bilgisayarcının söylediğinie göre.Ama bu nedir yani asus işletim sistemi ne oluyor
Asus işletim sistemi
Asus Express Gate olması lazım. Windowstan daha hızlı yükleniyor 2-3 saniye içerisinde çok acil bir işin olursa 2-3 saniyede internete girebilirsin. Ama ben kullanmıyorum,kaldırdım. Kaldırmak istiyorsan program ekle veya kaldır dan kaldırabilirsin.
Arkadaşım asus express gate anakartın orjinal dwd si ile gelir ve bilgisayarda kurulu ise açma kapama düğmesine bastığın an (kasanın masaüstü pclerde) asus express gate açılır skype,web,online games,online music gibi aktiviteler sağlar açılması çok az bir süre alır windows'u ona katlar açılma husuusunda eğer express gate den çıkıp windows'a dönmek istiyorsanda exıt tan çıkıp windows!a doğru yol alabilirsin (kullanıyorum çünkü) aslında asus express gate linux tabanlı çalışan bir işletim sistemidir web falan tıpatıp linux un web sayfası özelliklerini taşımaktadır..resimlerle asus express gate
istediğin cevabı almışsındır umarım..Saygılar
uygulama linux tabanlı olduğu için web'ten virüs falan giremez aklında bulunsun........
masaüstü pc lerde açılış anında ilk önce bu uygulama yüklü ise açılır hemen windows'a gitmez ayrıca bu özelliği bilgisayarınıza nettende indirip kurabilme imkanınız var ama önce anakartınızın bu uygulamayı çalıştırması için desteklemesi gerek bios larda bu uygulama için bir çok ayar mevcuttur asus kartlarda..
bios ayarları otomatik algılanır..senin ayar yabmana gerek yok..
(ayrıca diğer arkadaşıma kaldırma konusunda katılmıyorum denetim masası program ekle kaldırdan kaldıramazsın programın kendi uninstal'i var..başlat-tüm programlar-asus express gate adlı klasör açıyoruz uninstal deyip onaylıyoruz...) bu en temiz kaldırma yöntemidir...diğer yöntem regedit ve diğer yerlerde izler bırakabiliyor.....
benim laptop içinde indirme linki varmış driver sitesinde. Beğendim bi bakayım buna
Valla yeni kurdum harika bir şey. Sadece klavye desteğinin türkçe olmaması beni çok üzdü
aynen başlangıçta birşeyler istedi onları yaptım girdim teşekkürler
Ama gerçekten çok beğendim. Helal olsun bunlara :D
Ama gerçekten çok beğendim. Helal olsun bunlara :Son birşey ben ilk bunu keşfettim tabi tuhaf geldi bana bilgisayara kurdum açılınca direk bu sistem geliyordu acemilik ya alla alla diyorum windows nereye kaçtı
uraş uraş bulamadım bastım formatı tekrardan sonra cd nin pdf bölümünü okudum dedim ah kafa ya bak
Katılıyorum gerçekten güzel bir uygulamaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (217419) ~ 01 Ağustos 2011 01:40
Son birşey ben ilk bunu keşfettim tabi tuhaf geldi bana bilgisayara kurdum açılınca direk bu sistem geliyordu acemilik ya alla alla diyorum windows nereye kaçtıHehe :D Bende küçükken külüstüre google gadget yüklemiştim :D Tema sanmıştım :D Sonra korkup hemen formatlamıştım :D
uraş uraş bulamadım bastım formatı tekrardan sonra cd nin pdf bölümünü okudum dedim ah kafa ya bak
Katılıyorum gerçekten güzel bir
Nasıl bişeymiş bir sanal pc üzerinden bakalım
Isteyene indirme linki
Caspere kurulur mu ki buSüper olur(hacı öyle bakma netbook sonuçta)
zannetmem kurulmaz heralde. Asus için bir şey bu
Denemeden zarar gelmez ama sitesindede anakartın desteklemesi gerektiğini yazıyor deneme yanılma yöntemiyle örenmek beleş
:D evet dene. Ben de ilk başta ablamın dell bilgisayarında denemeyi düşündüm. Yarın bir deneyeyim onu :D