arkadaşlar bu laptopu alalı bir hafta oldu ama oyun performasını hiç begenmedim pes 11 i açarken bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor .bu nedenle işlem sırsasında hatalarla karşılaşabilirsiniz.video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor(gpu:vram 128mb) diye hata verşyor yoksay diyorsun oyun açılıyor ama açılan oyun bu kaptopum hakkı değil. diger bi kaç oyundada denedim açılmıyor görüntü . nvidia denetim masasından ayarladım olmuyor konu hakkında bilgisi olan var mı ? intel işlemci ile oyun oynuyorum onu nvidia ekran kartına geçiremiyorum.
asus k52jc ex201d
bir bilsayarciya gosterin
yada servise aynen buraya yazdiklarinizi soyleyin
onlar verdigi cevap daha aciklayici olacatir hemde daha yeni bir makina.
aradım servisi nvidia nın kontrol panelinden ayarlar yaptırdı yine olmadı 2 gündür de arıyorum hep meşgul.başka birşey yapabilirmiyim acaba bilen varsa yardımıcı olabilir mi?
aynı sorun bendede var ekran kartımı ıntelınkını goruyor suanda yurt dısında egıtım aldıgım ıcın teknık servısede gonderemedım pc yı aldıgım bılgısayarcıya sordum geldıgınde teknıx servıse gonderek dedı adamda anlamadı sorunu lanet edıyorum resmen almaz olaydım
bu sorunların aynısı bende var .bir çözüm bulabildiniz mi arkadaşalr
Bu dahili ekran kartını kullandığınız için oluyor gerçi bu bilgisayarın harici ekran kartıda zayıf bir kart ama sorunun çözümü buradaanlatılmış deneyin
ben de bu konudan muzdaribim ekran kartını kullanamıyorum kullansamda çok iyi bir performansı yok ama pes de bile problem olması oldukça gıcık etti benim asıl merak ettiğim konu bu ekran kartında yükseltme yapma imkanımız varmı yani bu model için anakartına uyumlu başka grafik kartları varmı işe yarayabilecek ölçüde..