Yaklaşık bir aydır Asus K52JE-Ex173 bu bilgisayardan var bende arkadaşlar ilk aldığım günden beri donuyor.Donuyor 45-50sn sonra devam ediyor bişey yokmuş gibi.İşlem yapsam da aynı yapmasamda durduk yere de donuyor sadece imleç hareket ediyor bazen.İşletim sistemi Windows 7 Ultimate 32 Bit sizce neyden olabilir?
Asus K52JE-Ex173D Donma problemi
Herşeyin donup sadece imlecin hareket etmesi ilginç. Herhangi bir program engelliyor olabilir. Antivirüs programını devre dışı bırakıp bir dene istersen belki o yapıyor olabilir. Birde windows'tan da olabilir başka bir windows sürümü bulup yüklemeyi dene
Eset 4 var antivirüs programı masaüstü bilgisayarımı bile kastırmıyor
Şu piyasada modifiye xp diyorlar ondan kurdum bu kez de bilgisayarda mavi ekran çıkıp kapanmaya başladı sonra mecburen windows 7 kurdum
Donuyor mesela görev yöneticisini açmak için ctrl+alt+del yapıyorum o an açmıyor ama donması geçtikten hemen sonra görev yöneticisi karşımda.Veya film izliyorum takılı kalıyor bi yerde görüntü ses devam ediyor sonra görüntü hızlı hızlı hareket etmeye başlıyor filan.Gerçekten anlayamadım
açıkcası içini açmak istemiyorum garanti dışı edilebilir diye.
http://www.youtube.com/watch?v=iw4PxgVl5cs
şunun aynısı oluyor
eğer kasanın altında ram ve harddisk kısmı vidalı ise kendin değiştirebilirsin, garanti kalkmaz fakat eğer cihaz garantideyse teknik servise ver. Sanki donanımsal bir sorun var gibi ram, harddisk yada işlemcinin birinde sorun var gibi görünüyor eğer sorun yazılımsal değilse...
evet sürekli yanıyor.Yarın servise kargolayacağım başka türlü olmayacak sürekli yaptığım işleri kaybediyorum
zaten bişey yok bilgisayarda işlem yapamadığım için fazla kullanmıyorum bile
aynı sorun bendede vardı yaklaşık 4 ay önce aldım. aldım alalı buna bir çare bulamadım araştırmadığım yer kalmadı servisede üşendiğimden götürmedim bugün birşey yaptım onu yaptığımdan beridir henüz donma olmadı.aynı sorundan muzdarip olanlar şunu denesin..
Aygıt yöneticisindeki disk sürücüsünün özelliklerinde yazma önbelleğini etkinleştir işaretli kutusunu kaldırsın yeni baştan başlatsın.