ASUS K53S Windows 7 Ses Cızırtı Problemi YARDIM !

ByDjCnR
15-10-2011, 04:35   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj

Merhaba Arkadaşlar Sorunum Şu; Laptop 2 Aylık, Yeni Aldğmda Win7 Pro Kurdum Sesde Bi Sıkntı Yoktu Sonradan Güncelleme Falan Yaptım O Arada Başka Şeylerde Yapıldı Ne Olduğunu Anlayamadım Ama Şu Anda Müzik Dinlerken ya da Oyundayken Falan Hoparlör Baya Bi Cızırdıyor ? Problem Nedir Anlamadım. Güncel Sürücüleri İndirip Kurdum Olmadı. Tamamen Programı Silip Orjinali Tekrardan Kurdum Yine Olmadı... Aklıma Bşka Bİşey Gelmedi Yardımlarınızı Bekliyorum...

Sağolun Şimdiden...

CouraGeous
15-10-2011, 08:54   |  #2  
Üye
58 mesaj

kardeş modemin kablosuzsa modemi  daha uzak bir yere koymayı dene

KarsLee
16-10-2011, 00:36   |  #3  
Yeni Üye
26 mesaj

dostum aynı pc bende var.  Asus un programları olması lazım pc de

Asus Sonic Focus diye bir program olması lazım ordan sesi ayarlayabiliyosun...

Umarım yardımcı olur...

ByDjCnR
16-10-2011, 17:01   |  #4  
OP Yeni Üye
49 mesaj

Asus Sonic Focus'a Baktım Ya Ordan da Düzelmiyor. Anlamadım Gitti...

ElectronicMusic
16-10-2011, 18:31   |  #5  
ElectronicMusic avatarı
Yıllanmış Üye
138 mesaj

Eğer bilgisayarında mikrofon varsa sesini kapat tamamen..

orkan.akgun
17-10-2011, 13:52   |  #6  
Üye
74 mesaj

aynı sorun bendede var hoparlörden kaynaklanıyor sanırım müzigi ancak kulaklıkla dinliyebiliyorum :D

ByDjCnR
22-10-2011, 04:20   |  #7  
OP Yeni Üye
49 mesaj

Mikrofon Kapalı... Bence Yazılımda Bi Problem Var. En Yakın Zamanda Yeni Kurulum Yapacağım...

alicozturk
22-11-2011, 03:42   |  #8  
Taze Üye
4 mesaj

arkadaşlar bu sorunu çözdü mü aynı sorun bende de var. Bilgisayarın sağ hoparlörü zaten çızırtılıydı. Hoparlör ve kulaklıkta bir sorun yoktu bunun dahili kulaklığından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum... Ama ben home basic yüklü olduğundan formatlayıp ultimate kurdum bu seferde arkadaştaki sorun çıktı. Pc açıldıktan sonra bi süre sorun olmuyo ancak orta veya ağır düzeyde bi uygulama kullandıktan sonra ses te kasıntı tarzında cızırtı oluyor... lütfen bu sorunu çözdüyseniz bunu nasıl yaptığınızı söyler misiniz.
Not: hd audio yu kaldırın ca ortadan kalkıyor ancak bu defa da sesi kontrol edemiyorsunuz. örneğin mikrofon kullanamıyorsunuz...

Webmaster38
17-12-2011, 18:07   |  #9  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşlar benim de 1 derdim var pc AsusK532-J dahili mic kapatamıyorum yarım edecek varmı

Emree44
24-03-2012, 14:15   |  #10  
Taze Üye
1 mesaj
Alıntı: KarsLee  
dostum aynı pc bende var.  Asus un programları olması lazım pc de

Asus Sonic Focus diye bir program olması lazım ordan sesi ayarlayabiliyosun...

Umarım yardımcı olur...

bendede aynı ürün var, benim bilgisayardada ses sorunu vardı. ama cızıltı değil, ses az çıkıyordu ve ben çok sinir oluyordum. bilgisayarın bakmadığım yeri kalmamıştı "ses"le alakalı. bu dediğiniz şeye bakıp gerekli ayarları yapınca sorun düzeldi. gerçekten çok teşekkür ederim.

guleselam
29-04-2012, 02:26   |  #11  
Taze Üye
3 mesaj

selamün aleyküm

aynı sorun sanırım tüm k53s d modellerinde var... bu sorun nasıl giderilir anlamış değilim... sanırım sağ hoparlörden kaynaklanıyor. garantiye gönderen var mı acaba. ?

tmcgarnett
29-04-2012, 16:20   |  #12  
Yeni Üye
21 mesaj

arkadaşlar madem herkesde aynı tarz sorun varsa eğer nerede olursanız olun ups kargoyu arayın pc nizi paketleyin kargo evinize kadar gelip sizden alıp asus servisine ücretsiz kargolar ve tamir olunca tekrar getirir şuanda bu şikayeti toplu gönderirseniz garantiniz dolmuşsa bile en uygun şekilde belkide ücretsiz yaparlar garantsizler için diorum tabi çnkü zmnında f3 serisinde kronik kasa çatlaması vardı hala ellerinde parça varsa bu kusur için ücretsiz değişim yapıolar bilginize...saygılar..