Asus K61IC serisi format atma

borgorehardcore
30-11-2010, 21:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Selam arkadaşlar. Asus K61IC laptop uma format atmak istedim. gidip win7 dvd si aldım bir arkadaşımdan orjinal değil. paldır küldür giriştim format işlemine daha önce masaüstüne defalarca atmışlığım var fakat c deki bölümü biçimlendirdikten sonra sürücü yüklemeyi seçtiğimde aygıt sürücüsü bulunamadı uyarıları aldım. Dedim heralde yüklenemiyor. recovery yapayım dedim hd deki recovery bölümünü silmemiştim orası ayrı 14 gb lık bir bölüm. windos u sildiğimden olsa gerek F9 a bastığımda normal şekilde girmiyor recovery bölümüne mavi bi ekran çıkıyor işte sorunlar problemler diyor güvenli modda açın diyor.

Güvenli modda açıyorum ondan sonra recovery işlemi için dil seçip hd in hangi kısmına yapmayı istediğimi işaretliyorum tam başlıcak ekranda eşşek kadar ERROR yazısı çıkıyor.neler oluyor?

Şu an elimde çalıştığını bildiğim bir win7 dvd si var hiçbişekilde windows u açamıyorum bios a girebiliyorum nasıl çözebilirim sorunu kendi içerisindeki win7 home basic i tekrar yüklemek istiyorum fabrika ayarlarına geri dönsün istiyorum hayat güzel olsun istiorum bana yardım edebilcek birileri varmıdır acaba ?