Abiler ablalar kardeşler asus laptopta format atarken cd rom sorun verdi tam windowsu sildi yüklerken hata oluştu ve öyle kaldı şimdi takılan harici cd-rom u tanımıyor sizce ne yaparak kurtulabilirm?Acil yardım istiyorum
Asus Laptop Sorun ACİLLL yardım
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Harici cd romdan boot edebilmek için öncelikle biosa girip (harici cd-room takılı iken) boot menüden birinci sıraya harici cdroom u atamalısınızn. Muhtemelen usb device grubunda listelenecektir.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
mirklelamişte sorun orada harici cdromu görmüİşletim sisteminizin değil, biosun mutlaka görmesi gerekir.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Forumlartdan araştır kendine birtane usb bot flahdisk yap eminim çözülür. Vindows 7 bot flsh disk yapmak çoook kolay. Ama windows 7 indirmek zoor.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
mirklelambiosta görmüyor ki flahı fln onu nasıl yapacam boot service olarak birinci sıraya nasıl flashı yönlendirecem win7 kolay masaüstündeOzaman benimgibi servise gönder nezaman gelir allah bilir şu sıralar asus servis çok sorunlu. Bişi görmüyorsan yapacak bişi yok.
windowsu yüklerken bu dosya yüklenemiyo yüklenemiyo dedi zaten sorunlo olan dvd-rom tamamen gitti gibi birşey sonra rest attıktan sonra asus ekranın dan sonra boş bir sayfa ve ctrl+alt+delete restart yazısından başka bi yazı çıkmıyor windowssuz bi bilgisayarım var anlayacağınız harici ve dahili dvd rom cd rom tanımayan bi bios var bide yardımcı olabilecek varmı iki üç teknik servise götürdüm yapamnadılar