http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115018/asus-k52jr-sx222r.aspx
2 Bilgisayar Arasında Kaldım,Sizin Tercihiniz Hangisi Olurdu(Ekran Kartlarında Kafam Karıstı,Hangi Pc Üstün?)
İlgilenenlere Şimdiden Teşekkürler
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115018/asus-k52jr-sx222r.aspx
2 Bilgisayar Arasında Kaldım,Sizin Tercihiniz Hangisi Olurdu(Ekran Kartlarında Kafam Karıstı,Hangi Pc Üstün?)
İlgilenenlere Şimdiden Teşekkürler
benim düşüncem asustan yana şahsi görüşüm asus bilgisayar işinde kendini ispatlamış bir marka
Dünyada tüm parçalardan satan bir marka Asus tur. Çok kaliteli malzemeleri vardır ve haliyle biraz pahalıdır.Paranız varsa seçim Asustan yana olmalı. Yaklaşık 1 senedir N61Vg kullanıyorum Windows sisteminde tek bir hata görmedim. Hiç ölü pixel yok. Ayrıca sistem her zaman performanslı çalışıyor. Şu an laptopta en mükemmel markalar Sony ve Asustur. Ekran kartı olarak sanırım lenovo üstün ama farklı asus modellerine bakmanızı söylemek daha mantıklı olur. Maximum bütçenizi öğrenebilir miyim?
Ayrıca Gold Bilgisayar Yada Bimex Adlı Firmadan Almak İstiyorum,Eger Bu Bütcede Önericeginiz Bilgisayar Varsa Cok Sevinirim Şimdiden Çok Teşekkür Ederim....
asus n 53 sv modeli laptop kullanıcısıyım. ilk3-4 ay sorun yoktu. ancak daha sonra bir ekran kartı hatsı serüveni ile başladı ve anakart hdd değişti.
2 ay sonra yine ekran kartı sıkıntısı ve göçme ile servise gitti. servisten dwd rw çalışmaz olarak geldi. 6 ay sonra tekrar göçtü yine dwd rw değişerek sistem arızası giderildi. 3 ay sonra tekrar ekran kartı hatası ve hdd arızası. tuketici mahkemesine basvurdum. daha sonra tekrar servise gitti hdd yine değişti. pil değişti. servisten geldi yine ekran kartı hatası. şuan ortalıkta sürünüp durur. sonunda masaüstü aldım :))) 2. bir laptop alıcak olursam toshiba dan baska laptop düşünmüyorum.
asus urunlerinden mümkün oldugunca uzak duruyorum. asus i7 den önce aldıgım acer i5 laptop u performans yok diye begenmemiştim. asus un 4 gb olan ram ini 12 gb yaptırmıştım. o 8 gb ram i acer e takınca uçuverdi. yani kısacası asus kesinlikle tavsiye etmem.
ürün 6 kez servise gitmiş ve neredeyse kasa dışında değişmeyen parçası kalmamıştır. allah tan kasası saglam ve titiz bir kullanıcıyım. yoksa oda laşka olurdu. değişim talebinde bulundum kabul etmediler. lanet olsun dedim artık mahkeme sonucunu bekliyorum.