Arkadaşlar merhaba;
Asus N53SN model kullanıcısıyım. Win 8 e geçiş yaptım fakat ses kartı driverımı falan yükleyemiyoum çünkü sadece ASUS N53SM modelinin Win 8 driverlarını koymuşlar. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba;
Asus N53SN model kullanıcısıyım. Win 8 e geçiş yaptım fakat ses kartı driverımı falan yükleyemiyoum çünkü sadece ASUS N53SM modelinin Win 8 driverlarını koymuşlar. Yardımcı olabilir misiniz?
Win8 x64 yükledi isen Win7 nin x64 ünüde yükleyebilirisn.
Eğer 32 bit ise Realtek Chipsetinin modelini yazın veya aşağıda verceğim driveri yükleyin.
Burdan Onay verip ileri gittikden sonra ;
32bit ise:32bits Vista, Windows7, Windows8 Driver only (Executable file) Bu yazanı.
64 bit ise:64bits Vista, Windows7, Windows8 Driver only (Executable file) Bu yazanı indir.
kardeşim bu urlden deniycem olursa haber vericem sana
Kardeşim emin misin indirip deneyeyeim bi
Denedim daha yeni ama sorun yine aynı hala yükleyemedim lanet şeyi çıldırmak üzereyim
Kardesim denemedigim sey kalmadi bundan kaynaklandigina emin misin??
yani Driverların tamamının yüklenmediğinden kaynaklandığına emin misin?
Hayir ses hic gelmedi zaten. Win 7 de bi sorun yoktu. Bunu yukleyince gitti ses
Anakartla gelen ses kartlari hep boyledir en ucuzundan bir ses karti al
Anakartla gelen ses kartlari hep boyledir en ucuzundan bir ses kartikafan güzel mi senin ne içtin votkalı gazoz falan mı? dizüstü diyoruz masaüstü değil kart takalım. ayrıca tek bir alternatif çözüm kalıyor oda çözemez ise bir sebepten dolayı bios Windows 8 ortamında ses çipini bloke ediyordur.
driver pack yazılımını internetten indirip onunlan sürücülerini güncelleştirmen lazım. oda yemez ise bios güncellemesi yapıp yeniden sıfır kurulum yapıp driver pack ile sürücüleri tanıtman lazım yine çözülmez ise yapacak pek bir şey yok asus türkiye ile görüş belki sana mail yolu ile kendi ftp' leri üzerinden sürücü verebilirler.
driver pack linki yukarıdadır güncel.
Son Düzenleme: black_flood ~ 05 Ocak 2013 22:10
Benim Bios ayarlarında da bi sorun olabilir. Şu anda baktım windows boot manager diye bişey ilk olarak seçili bende acaba ondan kaynaklanabilir mi
yani Driverların tamamının yüklenmediğinden kaynaklandığına emin misin?Denemek istemiyorsan sana kalmış bişey black floodun dediği programı çalıştırdı isen benden yardım bekleme.Ve benim dediğimi onunkinden sonra yaptı ve yapamaz isen boşuna olmadı diye söylenip durma.yukardaki kullanıcının demek istediği usbden çalışan ses kartı
....
Terbiyesizlik yapmadan adam gibi öneri sunacaksan buyur sun. Fakat bu şekilde sanal alemde artislik yapmanın bi anlamı yok.Denemek istemiyorsan sana kalmış bişey black floodun dediği programı çalıştırdı isen benden yardım bekleme.Ve benim dediğimi onunkinden sonra yaptı ve yapamaz isen boşuna olmadı diye söylenip durma.yukardaki kullanıcının demek istediği usbden çalışan ses kartı
http://www.vatanbilgisayar.com/o ... ils.aspx?I_ID=36571
....