HEMEN LİNKİ VERİYİM
http://www.hepsiburada.com/asus- ... &productid=bd750393
HEMEN YORUMUMU YAPIYIM :)
arkadaşlar yaklaşık bir aydır laptop almak için araştırma yapıyorum sürekli ... ve marka bakımından bu fiyata bu performans özelliklerini veren laptop görmedim ...
sizin de görüşlerinizi almak istiyorum bu hafta sonu inşallah bu bilgisayardan bir tane sipariş vereceğim ... bu fiyat performansa göre önerebileceğiniz yada " kardeşim bu bilgisayarın şu özelliği seni süründürür aman diyim uzak dur " veyahut " yaw dostum sen okadar araştırmıssın ama şunu göremedin mi yazıklar olsun sana xxx markanın xxx modeline işte şu linkten bir incele " derseniz beni memnun edersiniz arkadaşlar ..BEN laptopu oyun makinası olarak kulanacağım ve bütçem 1800 kadar .
--->>>>> oyunlarda en iyi performansı paylasımlı ekran kartlarımı yoksa paylasımzı ekran kartlarımı verir ?ör: 1gb ayrılmıs 2033 e kadar paylasımlı olan bır ekran kartımı yoksa 1 gb paylasımsız ekran kartındamı iyi performans alınır ..
şunuda belirtiyim sadece sony , toshiba ve asus tan tercih yapmayı düşünüyorum bu markaların hem laptop tasarımı hem servisi hem dayanıklılıkları çok güzel ...packcard bell samsung almak istemiyroum bunlar hem dayanıksız laptop lar hemde servisleri berbat denecek kadar kötü..
şimdiden direktifleriniz için tşk ederim ...